הוא הסתכל אלי לכמה רגעים ואז עצר מולי, "יש בך משהו מוכר, אבל אני לא מזהה מה זה בדיוק." לא עניתי המילים חוזרות על עצמן בתוך ראשי, 'את לא יכולה להסתכן שידע מי אני, או שסופך יוחתם בן רגע.' בלעתי את היובש בגרון כדי לנסות להוציא מישפט, או אפילו מילה, "אני לא היחידה מבני שבטי." איכשהו המילים נשמעו טוב, אבל הגרון היבש הכאיב במיתרי הקול. "בהחלט נכון," הוא אמר וזז קצת לצד, ונתן לי את הרשות להכנס לתוך הבית.

~~~
כשפעמון הכניסה צלצל והכריז את כניסתי, הבחור היפה הפנה את מבטו מהלקוחה שלו והסתכל עלי, מופתע אך ורק לרגע הוא חייך לכיווני בנעימות, נעמד על רגליו, קד קלות ואמר ברכות, "ברוכה הבאה לחנות," במבטא שלו באנגלית היו סימנים משפת האם שלו, "איך אפשר לעזור לך?" הוא המשיך עם אותו מבטא קוראני, ככל ששמעתי את קולו, ככה גם התגברו הצמרמורות המסוכנות של רוגע ונוחות. ולמה אני אומרת מסוכנות? בגלל שזה ככה, אני פשוט בטוחה בכך. זה טוב, אבל מסוכן.
~~~
נאנחתי כבדות כשהסתכלתי על מחברת המטמתיקה שלי, זה היה סתם עוד יום משעמם, בעוד סתם שנת בית-ספר משעממת. "לא היית רוצה שמשהו ממש מגניב פתאום היה קורה?" שאלתי את חברה שלי שישבה לידי בזמן השיעור, "הא? מה זה עומד להיות הפעם?" היא שאלה עם ציחקוק קטן, "נו... את יודעת, משהו שלא מהעולם הזה! כמו למשל מחברת שנופלת משום מקום באמצע מגרש בית הספר, ואז את מרימה אותה ומגלה שאת יכולה להרוג אנשים כשאת כותבת את השם שלהם בתוכה!" עניתי בהתרגשות, "מחברת המוות? (Death Note) זה הכי טוב שיכולת להמציא?" היא נאנחה...
~~~
"ברר..." קי התנער בבהלה,
"מה קרה?" הוא שמע את קולו של ג'ונגהיון פתאום מתוך החשכה, "נידמה לי ששמעתי מישהו מדבר אלי... היתה לי צמרמורת!" קי התיישב במיטה וחבק את עצמו, הוא סובב את ראשו לכיוון ג'ונגהיון ששכב לידו עם הגב אל קי. "אתה ישן?" קי שאל,
"לא, לא, זה פשוט היה חייב להיות עכשיו..." קולו הישנוני של ג'ונגהיון נשמע שוב, קי הכה את מצחו קלות עם ידו ונאנח עמוקות,
"אתה באמת צריך ללמוד לשלוט בהרגלי השינה שלך, הם ניהיים נוראים יותר ויותר עם כל יום שעובר!" הוא אמר בקול לעצמו, אבל מתכוון לג'ונגהיון, "לילה טוב? לא... יותר כמו בוקר טוב..." הוא אמר אחרי שהציץ לראות אור ראשון של בוקר מבעד לוילון,
"כן, ברור, בוקר טוב..." ג'ונגהיון מילמל שוב, קי פלט ציחקוק קטן לפני שחזר לשכב בין הסדינים ושב לישון בשקט.
**
כפי שהבנתם באמת שלא היה לי על מה לעדכן, אבל זה בגלל שמחר מחכה לכם עידכון פי שלוש יותר גדול שהתחלתי לכתוב היום אבל לא ממש סיימתי בגלל שאיכשהו יצא שהתעסקתי בדברים אחרים (כמו אססין קריד ולצייר) בגלל שלא רציתי לעשות סתם פוסט כדי למחוק אחר כך שכתוב בו "מחר פוסט חופר" החלטתי שאני אתחלק בקטעים קטנים מתוך הסיפורים והפנפיקים שעבדתי עליהם לאחרונה. המקור של כולם כתוב באנגלית, כך שאני הכל פירשתי פה. כמה מהם די ברורים (מבחינה של עלילה, או אם זה פנפיק או לא) וכמה מהם לא ממש.
אם אתם מתעניינים לדעת עוד על הסיפורים ופנפיקים האלו, תגידו לי (כאילו תגידו לי "וואי מעניין אותי לקרוא את הראשון, אולי תפרסמי אותו? - וכן רוב הקטעים שפה הם מסיפורים שלא פרסמתי.)
בכל מיקרה, זה היה פוסט חסר תועלת שרוב הסיכויים אפחד לא ראה כי כבר 12 בלילה בישראל.
להית'
-DANI 