לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

ארץ לעולם לא


Avatarכינוי:  star light

בת: 33

MSN: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2007    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

12/2007

בוקר טוף ^.^


היי לכולם\ן...

אני כבר ערה משעה 5 בבוקר ואני לא מצליחה להרדם, יש לי מלא נדודי שינה בזמן האחרון ואני לא ממש יודעת למה או מה הסיבה, אולי הקפאין בשעות לילה מאוחרות. כבר הצלחתי להיות ערה יומיים בערך וזה הזיז לי.

ממ..לא חשוב.

את הימים האחרונים בליתי עם חברה שלי ליטל היא באה אצלי, ישנה אצלי:) וסוף סוף היה אפשר לראות אותה ולדבר איתה ממש אחרי איזה כמעט חצי שנה(למרות שכן ראיתי אותה) אבלל...זה שונה! בגלל סיבה כלשהיא אז לא משנה מה היא P:

דווקא אני ממש מרוצה מעצמי בזמן האחרון - אני מצליחה לעמוד ביעדים שלי!!! זאת אומרת מבחינת הדיאטה!

ירדתי השבוע עד כה רק מאתיים גרם שזה די מאעפן אבל בלהתחשב שיום אחד טחנתי ואכלתי 3000 קלוריות(שאני צריכה לאכול ביום חצי מהכמות הזאת) ועוד יום אחד שפשוט אכלתי איזה 10 פירות, בקיצור התוצאה היא בסדר, נחמדה. הפסקתי עם השטויות: בליסות, טחינות, אכילה מול המקרר, בעמידה.התחלתי לחשב מה שאני אוכלת ולזכור את זה אפילו.. אומנם אני לא מעדנת כל יום מה אכלתי וכמה כי זה ניראה לי די בנאלי ומשעמם ואני לא מעוניינת לערוך את הבלוג שלי בכך שהוא יהיה נטו בלוג יומן אכילה. לא..נמאס לי. אני רוצה חיים מעבר לזה. מגיע לי.

ואגב הצלחתי עד עכשיו לעשות 4 רצופים של הליכה מהירה שזה גם כן די השג בשבילי בלבד.

 

אתמול  נסעתי עם ליטל לת"א לאזור אלנבי-שנקין-קינג ג'ורג'. היא רצתה בגדים.. נכנסנו לשוק הכרמל והיה שם משהו שממש כזה צבת לי אבל לא בקטע של קנאות או צביעות... איזה מוכר אחד אמר לה ולי : "אני אביא לך מדיום ולך(אני) ני אביא לארז' "...סתם צבת כזה בלב וגם לא קניתי שומדבר בגלל שרוב החולצות שמוכרים באזור האלו כולם של חנויות ללא מותג, סתם כאלו, רוב החולצות one size ואני צריכה מידה 2-3 ולמה?? כי אני שמנמנה. אוף,, הדבר הזה כלכך מונע ממני דברים שעושים לי טוב שזה נמאס כבר... יאלה זה חייב לרדת!!!

(וליטל אני לא התכוונתי לפגוע בקטע שמה שהמוכר הזה אמר, אני בטוחה גם שלא זכרת את זה!!!)

 

שיהיה לכולן/ם יום טוב ונהדר!! אני הולכת לראות טלויזיה כי משעמם לי ואם חלק ממכן מתחברות שלחו לי הודעה...ביי :)

נכתב על ידי star light , 6/12/2007 07:18  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



486
הבלוג משוייך לקטגוריות: משוגעים , מתוסבכים , מסעות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לstar light אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על star light ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)