אכן כן,משהו מפריעה.
שמתי לב שזה תמיד ככה,אבל לומדים...להבליג.
כל הלחץ הזה שנוצר עכשיו,בלתי נסבל,אני לא יודעת אך אפשר להתמודד עם זה,לחפף אני לא יכולה להרשות לעצמי בכל זאת י"א ,בקרוב י"ב ואז הסיום.
אפשר לתת את הפוש האחרון נשאר עוד כ"כ קצת,אבל השביתה הזאת הוציאה הכל מהאיזון שלו,שעדיין קשה להתרגל לשיגרה ולהכנס אליה,אפילו שאנחנו כבר לומדים חודשיים +.
הציונים לא בשמים,בכלל לא,אני דיי מודאגת ממתמטיקה וביולוגיה אך יגישו אותי עם שום מקצועות אלה לא עברתי.
לעזאזל עם מתמטיקה הזאת,לא מספיק שהורידו מ 5 יחידות כששם עוד הייתי עם ממצוע של 60-70 שאפשר היה לשפר את זה איכשהו,עכשיו אני ב 4 עם ממצוע...אין ממוצע...יש לי איזה 8,15,29,38...ציונים?! מזה ציונים מה אני יגיד "כל הכבוד".
אני מתעצבנת,אני יודעת שאני מסוגלת ליותר,להרבה יותר,אבל כן...קשה לי.
ועוד רוצים להוריד עכשיו ל 3 יחידות,זה היה יעני הורדנו אותך ל "4" ואת "מתקשה" אז תרדי לשלוש.
במקום להוריד אותי ישירות ל 3.
זיזי הזאת אמן ותחנק,גם כן לי מורה,שתלך תחפש את עצמה בסיבוב.
"תיכון חדרה,תעודת בגרות עם ערך" חחח מצחיקים אלה,בית ספר לליצנים.
דיי זה מעצבן אותי כ"כ.
אולי עכשיו המורה הפרטי יותר יעזור,אני צריכה לקחת פוש ואחד פוש כדי להשלים את כל מה שפיספסתי ולא הבנתי.
מקווה שיסתדר,מזה מקווה?!אני יסדר את זה יותר נכון.
וגם בביולוגיה אני יקח את עצמי בידיים,למרות כל המעבדות המשעממות האלה והדוחות שאני לא יודעת אך עושים אותם,למה בחרתי במקצוע הזה בכלל תזכירו לי?!
אני מתייאשת ,אבל זין על הכל,על המורות,ההנהלה על כולם,בסוף אני אהיה זאת שתמשיך עם התעודה הזאת,וזה העתיד שלי לא של אף אחד!
אז אני יקח אוויר,יקח את עצמי בידיים וימשיך הלאה באף מורם פס גדול אחד על כולם (טוב התלהבתי, כן).
טוב הייתי צריכה להוציא את זה.
