היי בנות מה קורה?!
היום הסילבסטר!! זה אומר שהעידכון הבא הולך להיות שנה הבאה חח!
טוב אז אנחנו רוצות לאחל לכן שיהיה לכן שנה אזרחים מדהימה ועם רק חוויות טובות,
וגם עם קורים דברים רעים תמיד תזכרו שבסוף הכל יהיה טוב! (:
כאן יש לכן מתכון מדהיייייייייים באמת מדהים על עוגת גבינה ותות שדה!
אתן יכולות להכין את זה למישהו, לחבר שלכן חח,
זה רומנטי בטירוף,
מניסיון
אוהבות ליאן ומאיה.
מצרכים-
לקלתית: 350 גרם עוגיות חמאה טחונות 120 גרם חמאה רכה 1 כפית קליפת לימון מגוררת למלית התותים: 250 גרם תות שדה, פרוס דק 3 כפות סוכר 3 כפות ליקר למלית הגבינה: 250 גרם גבינה לבנה 9% 1/2 1 כוסות סוכר 4 חלמונים 1 כוס מיץ לימון 1/2 כוס מיץ תפוזים 1 כפית קליפת לימון מגוררת 1 כפית קליפת תפוז מגוררת 14 גרם + 1 כפית ג'לטין נטול טעם, מומס בחצי כוס מים רותחים 2 מיכלים שמנת מתוקה לציפוי: 1 מיכל שמנת מתוקה 2 כפות סוכר תותי שדה לקישוט
אופן ההכנה-
1. מכינים את הקלתית: מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.). שמים בקערה את כל החומרים ומעבדים ליצירת בצק פירורי. שוטחים את הבצק על תחתית תבנית ואופים עד שמוכן. מוציאים ומצננים היטב, עד שהקלתית קרה. 2. מכינים את מלית התותים: מערבבים את התותים עם הסוכר והליקר ומשהים לחצי שעה. מניחים על הקלתית. 3. מכינים את מלית הגבינה: שמים בקערה את הגבינה, כוס אחת מהסוכר, החלמונים, מיץ הלימון, מיץ התפוזים, קליפת הלימון וקליפת התפוז ומערבבים. מוסיפים את הג'לטין המומס דרך מסננת רשת ומערבבים. 4. במערבל מקציפים את השמנת עם חצי כוס סוכר, לקצפת יציבה ומקפלים לתוך תערובת הגבינה. יוצקים את המלית על התותים, מכסים בניילון ומייצבים במקרר למשך הלילה. 5. לפני ההגשה מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה, מורחים על העוגה, מקשטים בחצי תותים ומגישים.
זה הפוסט האחרון לשנת 2007
חחח טוב אז מבצע מתוק לסיום:
המנצח יזכה בלינקוק בגודל 36 בפוסט הבא,
אז שנה אזרחים טובה בננות!
(חח ולחשוב שיש לנו כבר שנה את הבלוג או לחלופין שלושה שבועות)
אוהבת המונים ליאן ומאיה,
עריכה 1.1.08:
בנות קודם כל שנה אזרחית טובה.
אבל עכשיו אנחנו רוצות לעלות פוסט חדש ממש מושקע שעשינו,
אבל אין נירשמים למבצע.
אז בבקשה תירשמו למסצע שנוכל לעלות את הפוסט.