(היה לי בלוג על הכותרת של הנושא החם אז שאני לא אעשה על זה פוסט?!)
מממ טוב אז אני די מכורה לעיניים... אני מאמינה בזה שהעיניים אומרות הכל על הבן אדם שנמצא לפניך... אם הוא טוב או רע, דובר אמת או משקר, אוהב או שונא, מפחד או בוטח בך... פשוט הכל.
בגלל זה אני נוהגת להדגיש את העיניים שלי עם הרבה איפור ^^ ולא את השאר... לדעתי זה הדבר ההכי חשוב שיש לי ואני רוצה שזה הדבר הראשון שהבן אדם שפוגש אותי יראה.
אני אוהבת להסתכל לאנשים ישר בעיניים כשהם מדברים איתי, מסבירים לי משהו או סתם מספרים לי משהו שקרה להם... לדעתי זה מראה להם שאני מתעניינת במה שהם אומרים, שזה חשוב לי, שאני מבינה אותם... ולא שאני מתעסקת או חושבת על דברים אחרים.
לדעתי יש 2 סוגי עיניים...
הראשון זה העיניים הטובות האלה שבאמת רוצות להראות לך את האמת... שאתה יכול לשקוע בהן, להסתכל עליהן בלי סוף ולהבין הכל ולדעת הכל.
לעומתם יש את העיניים הרעות האלה שמנסות להסתיר את האמת, שלא רוצות שתדע... אני שונאת את העיניים האלה... שכשאתה מסתכל עליהן הם כאילו מטילות עליך כישוף או קללה... בעעע הן לפעמים אפילו גורמות לי לכאב ראש לפעמים... אני מרגישה את זה עם כמה אנשים אבל הופתעתי לגלות שגם עם סבתא שלי הרגשתי ככה... בגלל זה כל כך נמנעתי מלהסתכל לה בעיניים. :/
לסיכום אני חושבת שהיא אפשר להתחמק מהעיניים... הם תמיד יגלו את האמת ויראו את מי שאתה באמת... אז תלמדו להסתכל לאנשים בעיניים :)
*תמונות של עיניים מהאוסף שלי ^^, לסיכום:*





