 שיר יפה, אחד היפים ששמעתי. |
| 9/2009
שאאאנה לאחרונה פקד אותי מצברוח קניית דיסקים סדרתי, ורכשתי מספר דיסקים לא קשורים, ומעניינים ומשונים. חלק מהאמנים כבר מתים, ועל כן כנראה שאני לא באמת מפרנסת אותם. כיף שיש כסף. אולי אני צריכה להשקיע אותו בבורסה או לתרום אותו לעניים. אני כנראה לא עושה בו שימוש נכון.
מילא.
בדרך לעבודה, נתקלתי לאחרונה ברכב שנראה כאילו שעבר תאונה לא נעימה כל כך. הוא נשאר חונה באותו מקום כבר תקופת מה. כנראה שהבעלים שלו החליט לזנוח אותו. אכזרי, משהו. הבעיה היא שהוא חונה לרוחב ולא לאורך, כפי שנהוג ברחוב תל-אביבי סואן זה, עם כל המדרכות הצבועות באדום-לבן שם בסביבה. מישהו החליט שלא נאה לו שרכב הרוס תופס לו מקומות חנייה, והחליט לתלות עליו שלט ניג'ס:

מה שמעניין בשלט הזה הוא שמי שם אותו טרח להדפיס אותו, ועוד שם מספיק רווח בין שני החלקים, כי הוא התחשב במגב שתחתיו הוא החליט למקם את השלט. גם הניסוח מאוד מעניין.
ולמקרה שתהיתם, הרכב נראה כך:

מיותר לציין שהרכב עדיין שם - ואילו השלט, אין.
נורא רציתי לראות כבר את Inglorious Bastards, ומעצבן אותי שיש כבר מי שראה לפניי ויכול להשוויץ שהוא נהנה. לא הוגן.
מצד שני, הזמן הוא אשליה.
ובנימה אופטימית זו, שנה יהודית חדשה משובחת ליקום בכללותו. תהיו בריאים, וחג שמח.
| |
|