לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

תודה שקפצם לכוס קפה ועוגה!


מתכון טעים ופשוט לבישול ביתי ..

Avatarכינוי:  נערת המתכונים

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  




הוסף מסר

1/2008

מתכון לעוגיות מרוקאיות.


הבאתי לכם מתכון לעוגיות מרוקאיות שמכינים מבצק פריך נפלא וקל מאוד להכנה, 

והוא אפילו לא מכיל ביצים- זה אחד מהסודות של המרקם הנמס בפה שלו.

 

 

חומרים ל-80 עוגיות באורך 10 ס"מ :

1 קילו פחות 1 כוס קמח (860 גרם, 6 כוסות+2 כפות)
2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
1 חב' מרגרינה מומסת, פושרת (200 גרם)
1 כוס שמן (240 מ"ל)
1 כוס סוכר (200 גרם)
2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
1 כוס מיץ תפוזים (240 מ"ל)
1/2 כוס שומשום
1/2 כוס קוקוס


אופן ההכנה:

• שמים את כל החומרים בקערה גדולה ולשים בידיים במשך דקה בלבד, רק עד לקבלת בצק אחיד.

  מניחים בצד ל-15 דקות. בינתיים מרכיבים את המטחנה עם החלק המיוחד לעיצוב העוגיות.
• מחממים תנור ל-180 מעלות.
• מעבירים את הבצק במכונה (דוחסים אותו פנימה, ממש כמו שטוחנים בשר). חותכים את סרט

  הבצק שמתקבל לאצבעות באורך כ-10 ס"מ.

  מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים קלים.
• אופים עד להזהבה, כ-20 דקות. מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.

 

 

- קרדיט -

קפצו שוב לכוס קפה (:

נכתב על ידי נערת המתכונים , 12/1/2008 17:32  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של נערת המתכונים ב-12/1/2008 18:57



הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , תחביבים , הדרכה ועיצוב לבלוגים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לנערת המתכונים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על נערת המתכונים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)