אוקי, נתחיל בזה שאני עובדת בתחום האופנה בסוכנות דיי גדולה בארץ. עד כאן הכל מובן? יופי.
עכשיו.. היו צילומים ותצוגת מסלול לשמלות כלה של המגזר הערבי בגן הקונגרסים .. הקיצר היו שם מלא מאפרים מפורסמים, מעצבי שיער, צלמים וכל מני סלבס למניהם. אבל זה לא הפואנטה!
הייתה שם דוגמנית אחת מהסוכנות של ידיד טוב טוב שלי שהעלתה עליי ת'פוזה שלה רק בגלל שאמרתי שהתסרוקת שלה עושה לה ראש גדול!
גאד דאמטטטטטטטטטטט היא התנפחה כמו תרנגול ונהייתה אדומה כמו תחת של בבון!! פאק תירגעי יא כלבת!
מה כבר אמרתי?! שזה לא מחמיא לך??
ועוד מה?? זו דוגמנית חדשה שעובדת סה"כ שנה!שנה!!!! אתם מבינים???
היא התנשאה מעליי! שאני עובדת בתחום הזה כבר 4 שנים -+ !!
יאווו אם אני אומרת משהו אז זו האמת! אני שונאת את כל היצורים שאומרים לבחורות הכי מכוערות בעולם שהן כוסיות ואז האגו שלהן מתנפח והן מעלות מעליך ת'פוזה המכוערת שלהם!
הקיצר אמרתי לה שאמנם היא יפה אבל האופי שלה התכער.. אוווהוו!! זהוווווווווו !! נגמר עידן הנחמדות! הכלבת פתחה עליי ת'פה= "כוססססס אמא שלך השרמוטה הזו!"
"מה זהההההה?? מה אמרת לי.??? יא חתיכת רוסיה נאצית שפותחת רגליים לכל הסוכנים בארץ כדי להתקבל לתצוגה של שמלות כלה מכוערות!!!"
:O
אמרתי את זה בקול רם?!?!? שיט... -__-
טוב.. אז חטפתי כמה מבטים זועמים אבל ידיד טוב שלי, הבעלים של סוכנות גדולה בארץ, אמר לי- "וואי רייצ'.. ממתי את כזו ביצי'ת?"
אני... ביצ'ית...? לא אני לא \=
-"כן את כן"... אני לא !
"טוב טוב את לא... אבל פתחת ת'פה קצת יותר מדי.. זה יזיק לעסקים את יודעת"
כן אני יודעת..סורי
"סורי לא יספיק.." בע!!!
אז התנצלתי בפומבי מול כולם על ההתפרצות שלי ..בלה בלה בלה... והתחילה התצוגה
שם.. היה דיי נחמד, כי הדוגמנית הכלבה שפתחה עליי ת'פה נפלה :] TEEHEE ^_^
מסתבר שהיא לא כל כך טובה בללכת על עקבים..
דוגמנית שלא יודעת ללכת על עקבים?!?!? כן!!!!
קרציה זאתי..בע
לא משנה, חזרתי הביתה, שתיתי כוס תה והלכתי לישון....
אז.. חג שמח וצום קל מחמץ.. או משהו כזה..
לילה טוב 3>