לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

רק מתכונים טובים


אשתדל לפרסם לפחות פעם בחודש מתכון טבעוני חדש. כל המתכונים יהיו פשוטים, בריאים, מוסריים (ללא פגיעה בבע"ח) וכמובן טעימים!


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2008

מקרוני ב"גבינה"


 

או "מק אנד ציז'" כמו שהאמריקנים נוהגים לומר. תבשיל מאלף, קל מאד מאד להכנה ומשביע. יוצאת כמות מאד מאד גדולה, אני אישית מכינה רק חצי מהכמות. (אני חושבת שפרסמתי פעם בבלוג שלי).

 

מצרכים:

אחד וחצי כוסות חלב סויה

כוס מים

שליש כוס רוטב סויה

אחד וחצי כוס שמרי בירה

1 כף פפריקה מתוקה

2 שיני שום

כף מלח

50 גרם טופו מפורר במזלג

כוס שמן (קנולה/סויה/חמניות. לא זית)

700 גרם פסטה (הכי מתאים מקרוני)

כפית חרדל

 

הוראות הכנה:

לחמם את התנור מראש ל-175 מעלות.

להכין את הפסטה.

לערבב את כל שאר החומרים בקערה או לערבב בבלנדר

לשפוך את הפסטה לתבנית אפיה ומעליה לשפוך את הרוטב

לאפות עד שהפסטה נהיית קצת חומה ו"קריספית". בערך 15 דקות. להזהר לא לאפות יותר מידי!




(זה כשעושים חצי מהכמות של המתכון...)

נכתב על ידי , 13/11/2008 19:59  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





Avatarכינוי: 

גיל: 14




הבלוג משוייך לקטגוריות: פילוסופיית חיים , תחביבים , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למסק* אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מסק* ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2022 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)