לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

רק מתכונים טובים


אשתדל לפרסם לפחות פעם בחודש מתכון טבעוני חדש. כל המתכונים יהיו פשוטים, בריאים, מוסריים (ללא פגיעה בבע"ח) וכמובן טעימים!


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2008

עוגיות שוקו מאלפות


עשיתי בסוף שבוע. עוגיות מדהימות, מהירות מאד וקלות להכנה. הבעיה היחידה שאי אפשר להפסיק לאכול אותן!!




מרכיבים:

3/4 כוס מרגרינה
1 כוס סוכר (חצי לבן חצי חום)
1 תחליף ביצה או כפית עמילן תירס + כפית מים לערבב ביחד.
1 כפית תמצית וניל
1/4 1 כוס קמח (חצי לבן חצי מלא)
1/3 - 1/2 כוס קקאו
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
מעט מלח


הוראות הכנה:

*לחמם את התנור מראש ל-175 מעלות צלזיוס.

*לערבב את המרגרינה עם הסוכר (לחמם את המרגרינה קצת במיקרו שתהיה נוזלית). להוסיף את תחליף הביצה (או את התערובת עמילן+מים) ואת תמצית הוניל.

*בקערה נפרדת לערבב קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. להוסיף את התערובת היבשה לנוזלית. ולערבב לעיסה חלקה.

*ליצור כדורים ולשטח אותם על גבי דף אפיה. להכניס לתנור ולאפות כ-10 דקות. העוגיות מוכנות כאשר החלק העליון נהיה מוצק ולא רטוב!


בתאבון!!



הסבר לתחליף ביצה: בחו"ל אפשר לקנות אבקה שמערבבים אותה עם מים והיא מחליפה ביצה במתכונים. ממליצה בחום לבקש ממישהו שנוסע לחו"ל. גם אם אין לכם את האבקה הזו יש המון דרכים להחליף ביצה ובגלל שהתחליף ביצה בעיקרו הוא עמילן תירס החלפתי אותו במתכון בעמילן תירס.
נכתב על ידי , 21/1/2008 13:11  
29 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

גיל: 17




הבלוג משוייך לקטגוריות: פילוסופיית חיים , תחביבים , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למסק* אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מסק* ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)