זה אחד מהמתכונים המנצחים שלי שהכנתי אינספור פעמים הוא דורש סך הכל שני מצרכים עיקריים ברוקולי וטופו, הוא בריא לאללה, טעים לאללה, מהיר להכנה ולא מלכלך הרבה כלים
קודם כל אתם צריכים מחבת איכותית שזה אומר מחבת עם טפלון שמה שאתם מטגנים לא ידבק אליה
חוץ מזה:
400-450 גרם ברוקולי טרי
חבילת טופו (200 גרם)
מעט שמן
חותכים את הברוקולי לחתיכות די קטנות כאלה שאפשר לאכול בביס ובלי הרבה גבעול את הגבעול זורקים אלא אם אתם יודעים מה לעשות איתו ואז תגידו לי!! חקלאי אורגני אחד אמר לי פעם שזה מעדן ואסור לזרוק!
*שוטפים את הברוקולי החתוך (במסננת הכי נוח) ושמים בצד
*חותכים את הטופו לקוביות די גדולות
*מחממים מעט, אבל ממש מעט, שמן על אש בינונית במחבת וכשהוא חם מוסיפים את הקוביות טופו ומטגנים מעט
*מוסיפים את הברוקולי וממשיכים לטגן
*מטגנים את הכל ביחד עד שהברוקולי עשוי והטופו פריך
*אם נהיה יבש יש אישור להוסיף קצת רטב סויה במהלך הטיגון
בתאבון !!
מתאים לבן אדם אחד רעב או שניים רעבים מעט
