לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Sims Blog


עולם שלם של סימס בלבד!

Avatarכינוי:  SimsBlog





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2008    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
2/2008

Sims 2 University


כעת, הסימס יכולים לפנות להשכלה הגבוהה. בתוך השכונה נוספת שכונה חדשה, הקמפוס, שכמו שכונה רגילה, ניתן לבנות או לבחור אחד משלושה קיימים.

 

את נערי הסימס ניתן לשלוח לאוניברסיטה, שם הם יהפכו לצעירים-בוגרים (young adults) - קבוצת גיל חדשה.

 

הסימים Young adults יכלו לעשות Woohoo אך לא להיכנס להריון או לאמץ, הם יכלו להתארס אך לא להתחתן. הם יכולים לבחור מקצוע למידה (פיזיקה, מתמטיקה, פסיכולוגיה, דרמה, כלכלה, אומנות, ביולוגיה, היסטוריה, פילוסופיה, מדעי המדינה) או להישאר עם מקצוע לא-מוגדר. יש להם מספר אפשרויות מגורים, ביניהם בית פרטי או מעון. הם יכולים להרוויח כסף על ידי נגינה, שירה, עבודה בקפיטריה או בבית הקפה, הרווחת מילגות או הדרכת סטודנט אחר.

 

אפשרות חדשה במשחק היא לנגן ולקבל תמורת הנגינה טיפים, כאשר הטיפים שתקבלו יהיו גדולים יותר ככל שברשותכם יותר נקודות יכולות ביצירתיות (creativity). לסימס "מערכת שעות" והם הולכים בכל יום לשיעור בשעה קבועה. כל שנה מורכבת משני סמסטרים שכל אחד מהם שלושה ימי סימס, ותקופת הלימודים באוניברסיטה היא שמונה סמסטרים (שניים שנה ראשונה - Freshman, שניים שנה שנייה - Sophomore, שניים שנה שלישית - Junior, ושניים שנה רביעית - Senior). בכל סמסטר יש 3 ימים, ויש 8 סמסטרים כך שיוצא 24 ימים באוניברסיטה. על כל סמסטר הסים מקבל סכום כסף מסוים בהתאם להשגי הסים, ומידי שנה נוספת אפשרות חדשה: בSophomore נוסף עוד רצון, כך שיש 5 רצונות, ובSenior ניתן לבחור שאיפה חדשה וניתן לנעול 2 פחדים ורצונות במקום 1. ניתן לשפר את ציון הסמסטר בעזרת מרמה (לצאת עם המורה המרצה ולשחד אותו), לעשות שיעורים (Assignment), לעבור על החומר (Research), לכתוב סיכום על המקצוע (Term Paper), או להשפיע על מישהו לעשות זאת (את השיעורים ולעבור על החומר ניתן לעשות בקבוצות ביחד עם עוד סימים). לכל מקצוע לימוד יש קריירות המתאימות לו, ואף נוספו מספר קריירות חדשות - מדעי הטבע, תורת הנסתר, תעשיית הבידור, אמנות. נוסף גם פלאפון (כדי להתקשר צריך לבחור בסים ואז באפשרות Call), קורא MP3 (ניתן לשמוע מוזיקה כאשר משעמם לסים), או לשחק במשחק נייד (Handheld). החבילה מוסיפה אפשרויות חברתיות חדשות, ביניהן streak (ריצה בעירום) ו-Hang out (ישיבה ושיחה בין מספר סימס).

 

בקרוב נעלה כאן תמונות.

נכתב על ידי SimsBlog , 4/2/2008 13:18  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



3,429
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , מדע בדיוני ופנטזיה , תחביבים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לSimsBlog אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על SimsBlog ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)