לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


...So sinful


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2010    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   




הוסף מסר

3/2010

לגברים בלבד!!!


איך להכין עוגת תפוחים? -

 

קודם כל- שטוף ידיים.

לא, אי אפשר לוותר על זה- שטוף ידיים!

אוקיי, עכשיו גש למקרר ותוציא 5 ביצים.

קח את ארבעת הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר, ושבור אותן לתוך קערה.

תרים את הקערה מהרצפה ותנקה את הביצים שנשפכו. להבא, שים לב לא להפיל עם היד כלום.

תוציא עוד 5 ביצים, ואת הארבע שנשארו תשבור לתוך קערה. תזכור- בזהירות.

תוציא מהארון כוס קמח וחצי כוס סוכר.

תסגור את ארון כלי הניקוי, ותפתח את ארון המטבח.

זה מלח- תחזיר אותו לארון ותוציא את הסוכר. עכשיו תנקה את כל הסוכר ששפכת.

קח מיקסר ותערבב את הבצק שנוצר עד שהוא יסמיך.

תנקה את הקירות, התקרה והרצפה שהתמלאו בבצק שערבבת.

לא, זה גם לא מספיק, הכלב מלקק את הלכלוך- קח סמרטוט ותנקה הכל.

בפעם הבאה תנסה להפעיל מיקסר בעדינות. זה לא רובה אוויר. כן, מחזיקים את המכסה למעלה.

 

למילוי של העוגה

קח 10 תפוחים, חתוך אותם וקלף.

שים פלסטר על הפצעים מהסכין. תזכור- לא רוצחים את התפוחים, חותכים אותם.

הכנס  את התפוחים לבצק והכנס לתנור לחצי שעה.

אם העוגה עדיין לא מוכנה- זה כי שכחת להדליק את התנור. הדלק אותו וחכה חצי שעה.

עברה חצי שעה- תפסיק לראות טלוויזיה והוצא את העוגה מהתנור.

ברצינות עכשיו- תפסיק לראות טלוויזיה ותוציא את העוגה.

תוציא את העוגה עכשיו!

יופי, גאון- היא כבר שרופה. גש למאפיה הקרובה לביתך וקנה עוגת תפוחים.

חזור הביתה ואכול את העוגה בהנאה.

תפתח את הניילון לפני שאתה אוכל!

 

 

הכתבה הזאת הייתה שעשוע חביב באמצע העבודה, אז חשבתי לחלוק את זה פה.

המשך יום נעים ו... בתאבון?

נכתב על ידי , 15/3/2010 17:33  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של לוּלִי ב-16/3/2010 13:59



Avatarכינוי: 

בת: 34




34,609
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , יצירתיות , מסעות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ללוּלִי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על לוּלִי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)