זה היה שבוע ממש ממש עמוס...
יום ראשון- חרשתי להיסטוריה (זה מעביר את היום מהר)
יום שני- היה מבחן בהיסטוריה ואחריו הלכנו כמה חברים להסתובב בת"א ואז הלכתי לשיעור נהיגה של חבר שלי.. היה נחמד.. =]
יום שלישי- לא הרגשתי טוב וחזרתי מהבצפר באמצע, ישנתי איזה שעה ואז אכלתי צהריים וב-4 היה לי שיעור נהיגה ואז חזרתי הביתה ושוב לא עשיתי כלום כי לא הרגשתי טוב.
יום רביעי- הלכתי לבצפר, שעתיים מתמטיקה, הרצאה בספריה, חזרתי הביתה, אכלתי ארוחת צהריים (ב-11 וחצי.. משהו מוזר.. פשוט הייתי רעבה..) ואז ב-1 חזרתי לבצפר ל-3 שעות מחשבים (משעממות ומעצבנות) ואז חזרתי הביתה ב-4 בערך העברתי את הזמן- לא זוכרת אפילו עד 6- 6 וחצי ואז היה לי שיעור גיטרה. חזרתי אחרי שעה בערך ואבא שלי הקפיץ אותי לעוד חבר שלי לקחת ממנו משהו (כן סדר יום חשוב) ואז חזרתי הביתה והיה הישרדות ואז יצאתי החוצה עם אבא שלי לאוטו כי רציתי שהוא יראה לי משהו (ישבתי במושב נהג וזה ממש שונה מהאוטו שאני נוהגת עליו... לא לא נהגתי- אין לי רישיון אבל רציתי שהוא יראה לי משהו אז ישבתי שם) ואז חזרתי הביתה והלכתי לישון.
יום חמישי- בצפר.. 3 שעות תקשורת- ערכנו את הסרט שלנו. ואז היו עוד שיעורים והשיעור האחרון היה תעבורה. זה השיעור שאף אחד אף פעם לא מגיע אליו.. היינו באותו שיעור בערך 8 בנים ואני.. :S.. המורה הביא לנו מכשיר כזה שמודד זמן תגובה.. חח...
ואז חזרתי הביתה, אכלנו ואז ב-3 וחצי- משהו כזה היה לי שוב שיעור נהיגה. שהיה ממש ממש טוב... =] השיעור נמשך שעתיים וחצי (כי אחרי היתה עוד מישהי שהיא היתה כל השיעור שלי ואני הייתי כל השיעור שלה- כי אנחנו נוסעים רחוק).
ואז שחזרתי הביתה היה כמעט 6 והתחלתי להתכונן למבחן בספרות שלא ממש היה לי כוח אליו אז התכוננתי קצת ככה.
יום שישי- על הבוקר מבחן בספרות שנמשך 3 שעות- מ-8 עד 10 ו-20 ( 3 שעות לימודים)
שיעור ספרות אז לא למדנו כלום ואז מתמטיקה.
חזרתי הביתה ואז ב-4 בערך היה לי שיעור פרטי מתמטיקה (אני חייבת להשלים את החומר לקראת המבחן, אני בפיגור רציני.. מקווה שזה יעזור..) ואז חזרתי הביתה ב-5 ורבע בערך והתחלתי לפתור תרגילים (להתכונן למבחן) והצלחתי אחד שלם לבד שזה ממש נחמד.. (מתוך מלא אבל לא משנה..)
ואז התייאשתי ממתמטיקה כי זה לא עובד (מתמטיקה מקולקלת) אז עברתי לכתוב פה על השבוע העמוס הזה שיש לי.
שבוע הבא:
ליום ראשון אני צריכה להגיש איזה עבודת ענק במחשבים שעוד לא התחלתי.. מקווה שזה איכשהו יצליח (היא לא מבינה שאנחנו ממש עמוסים עכשיו ואין לנו זמן לעבודות שלה..)
קבעתי עוד שיעור פרטי במתמטיקה ליום ראשון.
יום שלישי- שיעור נהיגה אחה"צ + לחרוש למתמטיקה.. (ולהיכשל במבחן שוב אבל לא משנה)
יום רביעי- מבחן בתמטיקה (גם-כן 3 שעות ראשונות.. סיוט) אח"הצ שיעור גיטרה.
יום חמישי- שיעור נהיגה.. להתכונן לתנ"ך
יום שישי- מבחן בתנ"ך (שהוא יהיה בערך כמו המבחן בספרות- 3 שעות בערך להתכונן אליו והרבה הרבה אילתור בזמן המבן.. חח)
משום מה כל השיעורי נהיגה האחרונים שלי נופלים יום לפני מבחן.. חח.. אולי פשוט יש לנו יותר מידי מבחנים.. =]
שבוע אח"כ: זה אני כבר לא ממש יודעת.. רק בערך...
יום שני- שלישי אמור להיות טיול שנתי למדבר יהודה.. ישנים באוהל בדואי וכזה.. נשמע מוזר אבל פסדר מה כבר יכול להיות..
יום רביעי- יומולדת =] (איך מרץ הגיע כ"כ מהר... לא היה ספטמבר אתמול?)
יום שישי- מבחן באנגלית..
זהו עד כאן.. אני לא מתכננת דברים כ"כ רחוק (רק הבצפר שלנו כן.. חח.. לוח מבחנים...)
ועוד משהו- השנה הזאת היתה השנה הכי מהירה שאי פעם היתה לי..
איך לעזאזל הגיע כבר מרץ?
זה עבר לי כזה מהר- הכול בגלל השביתה הזאת...
הקטע הוא- שתמיד לוקח לחודש מרץ להגיע מלא מלא זמן כל חנוכה והחודש ומשהו בין סוכות לחנוכה שזה הרבה זמן ואז בין חנוכה לפורים (זאת אומרת מרץ) המון זמן וזה..
ואז ברגע שמגיע פורים מרץ היומולדת שלי השנה מתחילה לרוץ בטילים קדימה ובלי ששמים לב היא נגמרת...
אבל השנה זה היה מוזר.. הגענו למרץ בלי בכלל ששמתי לב.. זה עבר כ"כ מהר!!..
ועכשיו זה יכול מאוד להיות אולי ירוץ שוב מאוד מהר ובלי שאני אשים לב אני אהיה בי"ב.. קריפי- לא רוצה...