לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

בלוגהה


...Wiggle your toe


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2015    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 




הוסף מסר

7/2015

פנוטיפ של זיקנה


השיניים שמאותתות שהגיע זמנן לסקירה מקיפה, העלון שנשלח בדואר והזמין לקבוע תור לרופא המשפחה כדי לערוך בדיקה לגילוי סרטן צוואר הרחם, הפסים העדינים המופתעים שנחרשו לאורך מצחי או אלה המעט זעופים בין גבותיי ואולי אלה "סתם" כאבי הגב הסטנדרטים שהופכים לתכופים יותר לאחרונה כולל בזמן כתיבת שורות אלה. משהו מהרשימה הזו גורם לי להרגיש זקנה. 


וכשהתקפי היסטריה קלים כופים עלי שפת גוף מתוחה המבורגר ממלמל בחמידות "you're just a baby" כשזה לא לגמרי ברור אם הוא מתייחס לתגובותי או לפער הגילאים בינינו. 

"אני מתחילה את השליש האחרון של שנות העשרים שלי,  אם פעם הייתי צריכה טלסקופ כדי לראות את השלושים היום מספיקה לי רק משקפת"

"התחלת את השליש האחרון של העשרים" הוא אומר "אני התחלתי את זה של השלושים, מה אני אמור להגיד? "

ומשם השיחה תמיד גולשת אל ההבדלים שבין גברים לנשים ולכך שככל שהזמן יעבור כך יהיה לי קשה יותר ללדת וזה למרות שבתוך תוכי אני לא רואה את עצמי מביאה ילדים בשנים הקרובות גם ככה וזה גורם לי להרגיש שאולי משהו דפוק בי חברתית כשאני משווה את עצמי לרבות מחברותי שהן כבר אמהות לילד אחד לפחות. וכשהוא מנסה להיות סוג של פמיניסט שמתעלם במופגן מהאנטומיה האנושית אני מסבירה לו ש- "גברים הם כמו חלב עמיד,  אולי זה לא מאוד טעים אבל זה מחזיק לנצח בעוד שנשים הן חלב טבעי שכמו כל דבר טוב אורך חיי המדף שלו קצרים. וכשעובר מספיק זמן גם החלב הטעים ביותר הופך ללבן חמוץ"

ומי אוהב לבן? נכון מאוד,  חתולים.



ואולי בעצם זה לא כל כך נורא? כמה זקנה אני כבר יכולה להיות אם עדיין יוצאים לי חצ'קונים?

נכתב על ידי , 25/7/2015 19:16   בקטגוריות מכירים את זה..?, עוד פוסט  
13 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גהה ב-30/7/2015 10:55
 



תובנה שבאה עם הגיל


"בלה בלה בלה בלה..." היא אמרה לקהל המאזינות שכלל אותי שהייתי ועודני צעירה ממנה בשנה והמהנדסת הנחמדה, זו שקשה היה לנחש שילדה כבר שלוש פעמים. 

"בלה בלה בלה... ויש לי לשלם שכר דירה ולעוזרת... בלה בלה בלה..."

"רגע" המהנדסת קטעה אותה "עוזרת אמרת?"

"כן"

"בת כמה את בכלל?" היא שאלה בהרמת גבה.

"25" השיבה.

"25 ויש לך עוזרת..." היא מלמלה "יפה מאוד. לי לקח יותר משלושים שנה כדי להבין שהחיים קצרים מדי מכדי לשפשף את האמבטיה".

נכתב על ידי , 16/7/2015 18:39   בקטגוריות עוד פוסט  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של צ'י. ב-25/7/2015 16:57
 



לדף הבא
דפים:  

Avatarכינוי: 

בת: 36




קוראים אותי
38,344
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , מתוסבכים , האופטימיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לגהה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על גהה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)