לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Smart thoughts are following me but i'm quicker


He who laughs last thinks slowest!

Avatarכינוי:  Strange But Not Special

בת: 35

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2009    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
5/2009

דף אודות, השמדת המקושרים, תכנונים תכנונים...


המלאכיות של צארלי     כרגיל כשצריך להתכונן לפיזיקה בלוג הוא מקום המפלט שלי. אני כל כך רוצה לסיים עם זה, לא יכולה יותר. מכל ההתלבטויות שיש לי לגבי המשך הלימודים - פיזיקה לא כלולה באף אחת מהן, אלא אם כן לא תהיה לי ברירה. רמות אנרגיה של פוטון בגרעין - לא מדבר אלי =|.
 
    מבזק חדשות:
1. דף אודות הבלוג
2. סגירת המקושרים
 
    אתמול בלילה ערכתי את דף האודות של הבלוג שיצא מעט צולע בגלל השעה המאוחרת שבה הוא נכתב. מאין תקציר של מה שאני כותבת כאן על בסיס קבוע כבר כמעט 4 שנים. תוכלו למצוא אותו בצד השמאלי העליון של הבלוג מתחת לכינוי והגיל.
 
תלכו לקרוא!...נו...אני רוצה לשמוע "קליק!"...קראתם? חזרתם? יופי! בואו נמשיך.
 
    אז כן, ברגע חגיגי זה אני רוצה להודיע על סגירת החשבון של במקושרים. מה שהיווה בשבילי מאין סגירת מעגל לגבי כמה מהאנשים שיצא לי לתקשר איתם דרך האתר. היה לי רגע של התלבטות לפני שלחצתי על הכפתור שאישר את  השמדת הפרופיל אבל לפחות לשאלה "בבקשה ספר/י לנו, מדוע החלטת לנתק את החשבון?" עניתי בכנות - "מיציתי".
 
4405 צפיות בפרופיל
97 הודעות בדואר הנכנס (ההודעות שלא הספיקו להיות שותפות לגורל ההודעות שנמחקו על ידי קודם לכן משום שהיו חסרות תוכן, עיניין או אתגר כלשהו...)
5 אלבומים של תמונות שהצטברו עם הזמן
78 תמונות סה"כ
364 תגובות לתמונות אלו
 
 
    כל זה הושמד ביד קרה ללא חרטה. ושלא תחשבו שפתחתי פייסבוק - אני עדיין נחושה בדעתי להיות "נגד הזרם" ולהמנע מהשתתפות בעוד אחת מהרשתות החברתיות הנ"ל.  כך שהעולם הוירטואלי היחיד שבו תוכלי למצוא אותי כעת הוא כאן בבלוג ולגמרי טוב לי עם זה.
 
עוד על הדעות שלי לגבי מקושרים ניתן לראות כאן.
 
    יש לי חשק לעשות עוד מחיקה מסוימת. אמנם חשק יש אבל אומץ אין. מפחיד אותי לשים את הנקודה הסופית. מצד שני מפחיד אותי עוד יותר שכבר אחרי המחיקה אני אתפתה לשחזר הכל שוב. החולשה והנטיה שלי למזוכיזם נפשי בהחלט מאפשרת אפשרות כזו ("מאפשרת אפשרות" - אני במחסום כתיבה היום =/).
 
    מה שאגב מזכיר לי שישרא במגמת שיפור לאחרונה. יצא לי למצוא לא מעט בלוגים איכותיים ושמחתי לראות שטווח הגילאים של מנהלי הבלוגים עלה מ12-14 לגברים ונשים גם יחד בני 20 +. חזק ואמץ! אני מעודדת כתיבה בכל צורותיה כל עוד זה לא מסתכם בעיצוב צעקני ופוסטים שכוללים תיאורים מפורטים של ימים בסגנון ה"אוי פוצ'י באה אלי היום, שמנו לק שחור, ואז היא כאילו עשתה לי פן כזה יפה ויצאנו להסתובב ברחובות. היה מוי כיף!".
 
    אני קצת שבוזה בימים האחרונים. לפחות הבגרות במתמטיקה הלכה טוב אתמול. וגם המחשבה שההזמנה של המלון באילת הושלמה עושה לי חם בלב - אני כבר מצפה לחופשה הזו, שבוע חסר דאגות עם שתי כוסיות לצידי. שמש, כסף, חברות ואלכוהול. מי צריך יותר מזה?
 
 
  אני נאלצת לחזור ללימודיי חברים.
 
המשך ערב נעים שיהיה לכם!
 
-אני-
נכתב על ידי Strange But Not Special , 26/5/2009 17:26  
24 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של AlinkA ב-28/5/2009 20:39



34,713
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , מגיל 14 עד 18 , הדרכה ועיצוב לבלוגים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לStrange But Not Special אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Strange But Not Special ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)