לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

החיים זה לא פיקניק


מלאכים לא נופלים מהשמים וחברים יש רק באגד

Avatarכינוי:  אנג'י

בת: 16



מצב רוח כרגע:


הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2011

פיצה


אני לא זוכרת כזה חורף עם כאלה גשמים כבר בנובמבר. זה מן הסתם מלמד יותר על זיכרוני קצר המועד מאשר על עובדות מטאורולוגיות כלשהן, ובכל זאת אני מוצאת שזה ראוי לציון. הנושא החם מפציר בנו לנפק תמונות שלנו מכורבלים בכוס תה עם חתול המחמד הלוגם באיטיות שמיכת פוך, וכן מתכוני חורף. אני לא יודעת אם פיצה היא דווקא מתכון לחורף, אבל כל דבר שיוצא חם מהתנור משתלב טוב יותר במזג אוויר קר מאשר בחום ובלחות, ולכן החלטתי לחלוק איתכם את המתכון שלי לפיצה.

 

ראשית מכינים בצק: קילו קמח, שקית שמרית, קצת מלח, קצת סוכר, 2.5 כוסות מים וחצי כוס שמן. אני עושה תמיד חצי כמות, מקמצת מאוד בשמן ולא מבינה למה הבצק כזה נדבק לידיים. יוצרים גומה בקמח, שופכים את שאר החומרים פנימה, מערבבים ונותנים לנוח. אחרי שהבצק תפח משטחים בתבנית.

 

בינתיים מכינים רסק עגבניות מרסק עגבניות או עגבניות מרוסקות (שלמרבה הפלא זה לא אותו דבר),  קצת מים ותיבול לפי הטעם. את התערובת האדומה יוצקים על הבצק שבתבנית. 

 

בינתיים 2: מכינים תוספות כמו: בצל, פלפל, עגבניות, תירס, גבינה בולגרית, פטריות, זיתים, כל מה שרוצים.

 

את התוספות מפזרים מעל רסק העגבניות.

 

קצת גבינה צהובה מגוררת למעלה, ולתנור. זהירות. לא לאפות יותר מדי. 

 

בתיאבון!



נכתב על ידי אנג'י , 18/11/2011 15:30   בקטגוריות 2011, אוכל קדימה אוכל, תמונות, הנושא החם  
24 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אנג'י ב-23/11/2011 18:41




101,155
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , הומור וסאטירה , טלוויזיה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאנג'י אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אנג'י ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)