לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים


אם הוא תפס אותך מסתכלת עליו, סימן שגם הוא הסתכל עלייך...

כינוי:  blue pill

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2008    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2008

זה לא ייקרה לי יותר


כי אני לא אתן לאף בן יותר להכנס לי ללב ככה ולהשחית כל שמחה שיש בי, עד שאני לא אדע שייצא מזה רק משהו טוב. עד שאני לא אכיר אותו ואבין מה באמת קורה פה. אני לא אתן לעצמי לסבול יותר כי זה לא מגיע לי. אלה שלא שווים אותנו לא שווים גם את העצב שלנו. אני אחרת מהיום ואנשים מתחילים להכיר בזה ולראות כמה השתניתי בחודשים האחרונים. וזה לא מהשינויים הקטנים האלה, זה וואחד שינוי כולל ורציני. זה אישיות, נקודת מבט על החיים ותדמית לגמרי חדשות. וזה חיוך על הפנים מהיום.

 



 

[מוזר שאני מעדכנת פה כל כך הרבה בזמן האחרון]

נכתב על ידי blue pill , 29/6/2008 23:30  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לילה.


אז שיחקתי בו קצת. ויכול להיות שהוא נפגע קצת. אבל ככה זה בחיים, לא? גם בי פגעו. הוא יהיה בסדר. הוא היה אמור להבין שבמילא שום דבר לא יהיה בינינו. גם ככה היחסים בינינו היו קצת מוזרים וכל פעם החלטתי לגביו משהו חדש. אבל עכשיו אני יודעת סופית מה אני רוצה. זאת אומרת, ידעתי את זה גם מקודם, ככה שהכל היה סתם מבחינתי. סתם נחמד, אבל לא היה אמור להוביל לשום דבר. אני לא הולכת לחפש אותו עכשיו ולהתנצל כי אולי לא באמת יש לי על מה והכל סתם שטויות. אולי רק אני עשיתי מזה סיפור גדול במוח שלי, שעכשיו קצת עייף לו, ואולי אני בכלל לא אמורה להרגיש את נקיפות המצפון האלה. בכל מקרה, אם בא לו לדבר איתי הוא לגמרי יודע איפה למצוא אותי. העניין הזה סגור מבחינתי.

 

האמת שזה לא כזה מוזר שניסיתי לנצל אותו בשביל מישהו אחר. עשיתי את זה כבר פעם, אולי פעמיים. מה שמוזר פה זה למה אני כזו קנאית ולמה יש בי את הצורך הזה כל פעם מחדש לגרום למישהו לקנא. שמתי לב שתמיד כשאני מנסה לגרום למישהו לקנא או כשאני סתם מנסה להוכיח למישהו משהו אני אומרת או עושה הרבה שטויות. אתמול הגעתי ל"תובנה העמוקה" הזו רשמית. אז אני אנסה להפסיק עם זה מעכשיו. או לפחות לעשות את זה בצורה פחות גלויה ופחות מטומטמת .

 

אז כן, בלוג.

אתמול היתה הפעם הראשונה ששתיתי כמות כזאת. אני מניחה שזה לא הרבה בתכלס, אבל בשבילי די. אתמול היתה גם הפעם הראשונה שעשיתי עוד שני משהו-ים (לא, קוראים חביבים.. לא מה שאתם חושבים). וזה סתם ככה מצויין פה, בשבילי, כדי שאני אזכר בזה עוד כמה שנים כשאני אדפדף בבלוג (בתקווה שהוא לא יימחק איכשהו). אבל אתמול לא היתה הפעם הראשונה שפגעתי במישהו ושניסיתי לגרום למישהו (בעצם אפשר לומר של-3 מישהו-ים) לקנא, וממש אבל ממש לא הפעם הראשונה שאמרתי ועשיתי דברים שאני מצטערת עליהם.

 

אבל שטויות. הכל שטויות. הכל חרטא חביבה שכזו שתישכח לה עוד שבועיים. וכרגע אני רק מחכה לעבור בשלום את הבגרות בהסטוריה ואחריה את הבגרות בלשון, ואז לצאת לי לחופש הכל כך, אבל כל כךךךךך, מיוחל הזה ולהנות מכל שנייה בו!! יהיה טוב. לא, בעצם יהיה מעולה!

 

מה נסגר איתי שאני כזו אופטימית בזמן האחרון?!

 

 

נכתב על ידי blue pill , 29/6/2008 08:49  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



אממ.. עזבו


עזבו את כל מה שכתבתי בפוסטים האחרונים.

כנראה אני פשוט לא יודעת מה אני רוצה מהחיים שלי.

כנראה שפשוט אין לי שמץ של מושג מה זו אהבה.

כנראה שאני סתם ילדה קטנה.

 

הכל אותו דבר, הכל חוזר על עצמו, כמו גלגל.

אז עזבו. באמת. אני בעצמי כבר פרשתי מלנסות להבין את עצמי.

הכל יהיה בסדר. והכל יגיע בזמן הנכון.

נכון?

 



חופש. משפחה. חברים. צחוקים. חיוכים. שיגועים.

חוויות. חלומות. הצלחות. אהבות. אכזבות.

זכרונות.

נכתב על ידי blue pill , 26/6/2008 16:31  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

4,939
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , האופטימיים , החיים מעבר לים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לblue pill אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על blue pill ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)