לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים



כינוי:  אֵיְן.

בת: 35





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2008    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
9/2008

שנה טובה.


המצב משתפר מיום ליום ואני כבר למדתי להנות מהצבא.
כמובן שעדיין בוער בי הרצון לסיים עם הקורס הזה ולהגיע לסדיר שלי אבל לפחות עכשיו אני נהנית גם מהדרך לשם.

דבר אחד שמפריע לי הוא החוסר המדהים במגע אנושי, שילוב ראוי מה שנקרא.
קשה לי עם זה. במיוחד בידיעה שיש כלכך הרבה אופציות שלעולם לא ימומשו בגלל החוק הדבילי הזה. אנשים שלא יצא לי לראות מחוץ לבסיס, בין השאר כי אני בחיים לא אקבע איתם אחרי הסיפור עם ההוא, ושבבסיס אני לא מסוגלת לחקור את האפשרויות שלי איתם עד הסוף. מה לעשות, כשאני לחוצה מתה שיתפסו אותי כל פעם שאני רוצה לנהל שיחה אחד על אחד עם זכר זה לא מניב הרבה פירות. ואם אני מעוניינת ביותר משיחה אז בכלל אין צ'אנס שמשהו יזרום לכיוון.

בנוגע לאקסים למיניהם וחברויות שהתפרקו כבר מזמן אני בסדר גמור, מעולה אפילו.
מאז הגיוס התחלתי להסתכל על חיי כתקופות וכולן היו מדהימות. אמנם נגמרו בבאסה אבל בכל זאת היו מדהימות והכילו לא מעט רגעי שיא. אני לא אכנס לקלישאות לדוגמאת 'היה טוב וטוב שהיה', או 'מזל שזה נגמר ככה כי למדתי המון והתבגרתי ובלה בלה בלה', חבל שכל תקופותיו נגמרו באגרסיביות ברוטאלית וחבל ששרפתי לי המון קשרים. עוד יותר חבל שאנשים אכזבו אותי ושנפגעתי המון בסוף כל תקופה. חבל שלקח לי כלכך הרבה זמן להתאושש מפעם לפעם וחבל שעד לאחרונה עוד היו לי הדים מכל מני תקופות בראש, חבל שאיכשהו נשארתי תמיד רק עם הטעם המר של הסוף.
אבל זהו, נגמר. טוב לי.
טוב לי מאד ואני חייבת תודה ענקית לכל מי שעזר לי בדרך, אפילו אם זה היה לתקופה קצרה ואפילו אם הוא תקע לי סכין בגב בסופו של דבר. בסך הכולל של הדברים היו לי המון רגעים טובים עם כולם, וגם אם כיום יש מתחים בינינו, כשאני יושבת עם הבנות מהקורס וחולקת חוויות מהסילבסטר האחרון ומהחדר של מיצי ומהדירה של אלישע ומהקשר עם בוריס או גודארד ומהטיול בגרמניה ומלשבת על הים עם לי ואיה איכשהו זה מחמם לי את הלב.

אז זה הסיכום שלי וכך אני רוצה לפתוח את השנה החדשה.
היה לי ממש כיף השנה. כמובן שהיו את העליות והירידות ואני מתחילה את השנה היהודית החדשה בצורה ממש שונה ובמקום מאד רחוק מאשר את השנה היהודית האחרונה ואפילו מאשר איפה שהייתי לפני כמעט עשרה חודשים בפתיחת השנה האזרחית.

הסיפור הקצר שלי הפך לו בינתיים לאוסף של סיפורים קצרים ותלושים שיוצרים מכלול אחד מטורף שהוא החיים שלי.
ואני חייבת להודות שלמרות הכל אני מרוצה ואופטימית ומאושרת.





~חלק מהקטעים בפוסט נכתבו בבסיס במהלך שעות לימוד עצמי, שעות ט"ש ובמהלך השבת האחרונה, אותה סגרתי~
נכתב על ידי אֵיְן. , 29/9/2008 11:30  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאֵיְן. אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אֵיְן. ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)