לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

camp rock



כינוי: 

גיל: 30





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

4/2008

פרק2/המחנה


המחנה

"בנים תקומו! קודי, שיין, טוני..לקום!" העירה את האחים אמא שלהם. "מה השעה?" שאל שיין.

"חמש וחצי..עוד שעה אתם צריכים לצאת!" אמרה אמא שלהם. קודי ושיין התעוררו אבל טוני נשאר לישון.

"טוני!" צעק שיין באוזן של אחיו "מה?" קפץ טוני בבהלה. "יש לנו שעה להתארגן למחנה!" אמר שיין.

האחים התחילו להתארגן.


  "מנדי..." ניערה אותה אמה. "מה אמא..?" שאלה מנדי מתוך שינה. "את הולכת למחנה רוק!" אמרה לה אמה.

"מנדי התחילה לצרוח ולחבק את אמה. "אני עדיין לא מאמינה שזה קורה!" אמרה מנדי

"למה שזה לא יקרה..?, את מוכשרת מאוד!" אמרה אמא של מנדי


 ליזי התחילה להתארגן כבר ב-3:00 בבוקר. "למה התעוררת כל-כך מוקדם?" שאלה אותה אמה.

"כי את יודעת כמה זמן לוקח לי להתארגן.." אמרה ליזי "טוב, כן.." אמרה אמא של ליזי וצחקה.

ליזי המשיכה להתארגן.


ליה כבר הייתה מוכנה... היא התרגשה כל כך עד שלא יכלה להירדם לילה לפני. היא פשוט ישבה מול המגירה

שבה נמצאים כל דפי התווים והמנגינות שהיא כתבה וסידרה את כולם בתיקייה.


  "מייקל קום כבר י'שמן!" צעק לו אחיו הגדול "מה יש..?" שאל מייקל. "שכחת שאתה הולך למחנה הזה שלך...?" שאל אחיו הגדול. "וואלה.. ולמה אתה ער כזה מוקדם?" שאל אותו מייקל. "אמא יצאה מהבית ממש מוקדם אז היא אמרה לי להעיר אותך בחמש וחצי.." אמר אח של מייקל. "תודה אחי.." אמר מייקל והתחיל להתארגן.


 "הרמוני, קומי מיד!" צעקה אמא שלה. "מה יש לך?!, מה את מעירה אותי בחמש וחצי בבוקר?!" התעצבנה הרמוני. "המחנה.." אמרה אמא שלה. "או..סליחה.." אמרה הרמוני "זה בסדר, יאללה תתחילי להתארגן!" אמרה אמא שלה. הרמוני התחילה להתארגן


"אמא, דאגת שמליסה תכין לי את התיק?" שאלה קלי את אמה. "ברור מתוקה, הכל כבר למטה מחכה רק לך.. את מאורגנת?" שאלה אמא של קלי "נשאר לי רק לארגן את השיער ולשתות מיץ תפוזים!" אמרה קלי וחייכה חיוך של מין מרוצה מעצמה


 "קווין, אכלת?" שאלה אמו. "כן, וגם הכנתי את התיק, שמתי את כל הדברים שלי בקומה למטה ו..זהו!" אמר קווין וחייך. "יופי..אתה צריך לצאת.." אמרה אמא של קווין וחיבקה אותו "ביי.." אמר קווין ויצא מהבית עם כל התיקים שלו.


 האוטובוס הגיע לתחנה של ליה. "שם בבקשה?" אמרה מישהי בלונדינית עם תג שכתוב עליו מדריכה.

"ליה הוק..." אמרה ליה, חייכה והלכה לשבת באחד המושבים. לאחר מכן האוטובוס עצר ליד התחנה של הרמוני. "שם בבקשה?" שאלה המדריכה הבלונדינית "הרמוני דרת.." אמרה הרמוני והלכה למצוא מקום לשבת בו. "אפשר לשבת פה..?" שאלה הרמוני כשנעמדה מול ליה.. "בטח..!" אמרה ליה והזיזה את התיק שלה מהכיסא לידה. "אני הרמוני.." אמרה הרמוני וחייכה "אני ליה.." אמרה ליה. "מה את עושה..?" שאלה הרמוני.

"למה את מתכונת במה את עושה?" שאלה ליה "במוזיקה..!, מה את עושה במוזיקה?" שאלה הרמוני.

"אהה.. אני בעיקרון מלחינה ומנגנת בפסנתר..." אמרה ליה. "אהה מגניב.. אני מנגנת בגיטרה חשמלית!" אמרה הרמוני. "ואוו.. צמיד ממש אהבתי גיטרות.." אמרה ליה "גם אני..למה את חושבת שבחרתי לנגן באחת כזאת..?" אמרה הרמוני וחייכה.


אוטובוס אחר הגיע לתחנה של קודי, שיין וטוני. "שמות?!" שאל גבר גבוה ושרירי. "קודי לינלי.", "שיין לינלי", "טוני לינלי." אמרו השלושה וניגשו לשבת. שלושתם ישבו במושב האחורי. "איזה כיף הולך להיות..!" אמר שיין. "אני בטוח!" אמר טוני. השלושה שמו כל אחד את הגיטרה שלו לידו נשענו אחורה ודיברו. האוטובוס עצר בתחנה של מייקל. "שם בבקשה?" שאל המדריך "מייקל פק" אמר מייקל והלך לשבת. "היי אחים, אפשר לשבת כאן?" שאל מייקל "בוא שב.." אמר שיין. "אני מייקל ואתם?" שאל מייקל "אני שיין זה קודי וזה טוני.. אנחנו אחים!" אמר שיין. "על מה אתם מנגנים?" שאל מייקל "גיטרה חשמלית." אמר קודי "כמעט על הכל.." אמר טוני וצחק "ואני גם שר!" הוסיף טוני. "אני מנגן בגיטרה אקוסטית.. אני כותב שירים ואני בעיקרון שר.." אמר שיין. "אני מנגן על תופים!" אמר מייקל. "גם אני מנגן קצת על תופים.." אמר טוני "אבל זה לא נחשב אתה מנגן על הכל.." אמר מייקל וצחק והם המשיכו לדבר.


הטלפון של מנדי צלצל.

ליזי:"מנדי איפה את?"

מנדי:" אני עוד חמש דקות בתחנה!" אמרה מנדי

"טוב.. תמהרי!." אמרה ליזי

השיחה נותקה

"טוב... אמא אני חייבת ללכת!" אמרה מנדי וחיבקה את אמה. "ביי מתוקה שיהיה לך בהצלחה!" אמרה אמא של מנדי. מנדי יצאה מן הדלת ורצה לתחנה. "מה לקח לך כל כך הרבה זמן?" שאלה ליזי "עברו רק שלוש דקות מאז שדיברו בטלפון.." אמרה מנדי  "סליחה.. אני פשוט ממש לחוצה!" אמרה ליזי "גם אני מתרגשת.." אמרה מנדי "אבל יהיה בסדר!" הוסיפה מנדי "כן, אני בטוחה שיהיה כיף" אמרה ליזי. האוטובוס השלישי הגיע לתחנה של מנדי וליזי. "שמות?" שאלה אותן אישה בערך בשנות העשרים שלה.. "ליזי הולר.." אמרה ליזי והלכה לשבת "מנדי קרוז.." אמרה מנדי, חייכה והלכה לשבת ליד ליזי.


 האוטובוס עצר בתחנה של קלי. "או הנה המלכה של המחנה, קלי הריס!" אמרה אחת המדריכות וחיבקה את קלי. "תודה. תודה." אמרה קלי בשחצנות וישבה באמצע של המושב האחורי. האוטובוס עצר בתחנה של קווין.

"שם..?" שאלה המדריכה "קווין דנקן" אמר קווין וחייך. קלי הורידה את המשקפיים לחצי האף ובחנה את קווין בעיניה. "יש לידי מקום פנוי!" היא צעקה. קווין הלך והתיישב לידה. "נעים מאוד, אני קלי הריס" אמרה קלי

"קווין דנקן, מה את עושה במוזיקה..?" שאל קווין "אני שרה..ואתה?" שאלה קלי. "אני מנגן בתופים." אמר קווין וחייך.


 כל האוטובוסים הגיעו לשטח המחנה. "אנחנו מבקשים לאסוף את התיקים שלכם מתא המטען של האוטובוס ולחכות על רחבת הדשא הגדולה." נשמע קול ממערכת הקריזה של האוטובוס. כולם התארגנו וישבו על הדשא.

"טוב..אני רואה פה כמה פרצופים מוכרים והרבה פרצופים חדשים.." לפני כולם עמד מישהו גדול ומשופם.

"אני ג'וני מילר ואני מנהל המחנה... ברוכים הבאים למחנה רוק 2008!, כולכם כאן כי אתם מאוד מוכשרים מבחינה מוזיקלית. הרבה נערים ונערות הגישו מועמדות להשתתף בחוויה הזאת ולא התקבלו. אבל אתם כן התקבלתם!, ואני מקווה שתעריכו את זה." כולם הריעו ומחאו כפיים. "עכשיו נחלק אתכם לקבוצות של חמישה בשביל החדרים. אני מבקש לעמוד בשלושה טורים מסודרים." אמר ג'וני וכל המחנה הסתדר בשלושה טורים. ליזי התחילה להסתכל לכל עבר "מה את עושה?" שאלה אותה מנדי "מחפשת בנים חמודים..!" אמרה ליזי ומנדי צחקה. "והמחנה הזה מלא בבנים יפים!" אמרה ליזי "נבקש להיות באותו חדר.." אמרה מנדי "ברור!"אמרה ליזי.  "קודי, שיין, נהיה באותו חדר.. נכון?!" שאל טוני "ברור אחי.. אנחנו ומייקל?!" אמר שיין והסתכל על מייקל  "כן.. ברור אחי, אתם היחידים שאני מכיר כאן." אמר מייקל "אז סגרנו.. ארבעתנו וכבר ידביקו לנו עוד מישהו." אמר קודי. "הרמוני.. אני מבקשת שנהיה באותו חדר..טוב?!" שאלה ליה

"ברור.." אמרה הרמוני והשתים נעמדו מאחורי מנדי וליזי בטור.  "היי..אני מנדי וזאת ליזי.." הציגה מנדי את עצמה ואת ליזי. "אני הרמוני וזאת ליה..יש לכן עם מי להיות בחדרים?" שאלה הרמוני "לא.. רוצות נהיה ביחד?" שאלה מנדי "כן, למה לא?!" שאלה הרמוני. "יופי, אנחנו מסודרות!" אמרה ליזי.

"היי בנות, כמה זמן לא ראיתי אתכן.." פנתה קלי לזוג תאומות שעמדו מלפניה בטור ונישקה אותן בלחיים.

"קלי, כמה טוב לראות אותך!" אמרו השתיים "מריס, אדי, נהיה השנה שוב ביחד בחדר?" שאלה קלי

"ברור מתוקה.." אמרו השתיים.

באותו הזמן קווין עמד מאחורי מייקל.  "היי.. יש לכם מקום פנוי בחדר?" שאל קווין את מייקל "כן, יש לנו!" אמר מייקל. "אני מייקל זה שיין זה קודי וזה טוני" הציג מייקל את הבנים. "אני קווין, ותודה שאתם מרשים להיות איתכם בחדר.." אמר קווין "זה בסדר גמור אחי, תבוא כל יום!" אמר שיין וצחק.

"שם בבקשה..?" שאל ג'וני את קודי. "אני קודי לינלי.. זה בסדר אם כבר יש לנו אנשים לחדר?" שאל קודי

"כן בטח, רק תגיד לי את השמות" אמר ג'וני "קודי טוני ושיין לינלי, מייקל פק וקווין.." קודי הסתובב לכיוון קווין.

"קווין דנקן.." אמר קווין "קווין דנקן! אחר קודי לג'וני. "הנה המפתח שלכם..חדר 105" אמר ג'וני ומסר לקודי ביד מפתח והחמישה הלכו לחדר. "שם בבקשה?" שאלה אחת המדריכות "יש לנו כבר חדר מסודר... מנדי קרוז, ליזי הולר, הרמוני דרת וליה הוק!" אמרה מנדי "חסרה לכם עוד מישהי לחדר!" אמרה המדריכה "זאת שאחריכן.." אמרה המדריכה "אני מיילי דולי..." אמרה הילדה "או.קיי, אתן בחדר 114" אמרה המדריכה ומסרה למנדי את המפתח ביד וגם הן הלכו לחדר.  "או היי קלי.." אמרה אחת המדריכות "היי אווה.. אני, מריס ואדי קרנברי, וונסה סטיוארט והיידי גולד ביחד!" אמרה קלי "בסדר גמור, החדר שלכן הוא חדר 106" אמרה אווה ונתנה לקלי את המפתח ביד. וגם הן הלכו לבדוק את החדר שלהן.  לאחר שכל המחנה קיבל את החדרים שלו הדשא היה ריק.

כעבור שלוש שעות...

" כל החניכים מתבקשים להגיע לרחבת חדר המוזיקה." נשמע קול ממערכת הקריזה של המחנה

כל הנערים והנערות במחנה הגיעו לרחבת חדר המוזיקה וישבו על הדשא. מולם עמדו שולחנות עם הרבה דפים עליהם.

"עכשיו אנחנו נעשה הרשמה לקורסים שתעברו הקיץ.." אמר ג'וני

"מה זאת אומרת קורסים..?" שאלה ליזי "הרי ידוע שכל אחד פה מתמחה במשהו.. כל מני, סוגים שונים של  מוזיקה.!

תופים, שירה, גיטרה, פסנתר ועוד הרבה.. אז כל אחד יבחר את הנושא שהוא מתמחה בו וירשום את עצמו לקורס שהנושא נכלל בו, זה מה שזה אומר! אהה וכולם צריכים להירשם לשלושה קורסים אחד מהם חובה:העמדה על במה ושניים בחירה."

 אמר ג'וני. כל המחנה קם לשולחנות... "אני הולכת להירשם לשירה וכתיבת שירים!" אמרה מנדי לליזי "טוב..אני הולכת לפסנתר וליווי!" אמרה ליזי. "אני הולכת לגיטרה ושירה" אמרה הרמוני "אני הולכת לפסנתר והלחנה!" אמרה ליה.

"אני הולכת לשירה ובס" אמרה מיילי.  "אני הולך לשירה וכתיבת שירים..!" אמר שיין לבנים. "אני הולך לגיטרה ושירה" אמר טוני.

"אני הולך לגיטרה וליווי!" אמר קודי "אני הולך לתופים וליווי" אמר מייקל "גם אני.." אמר קווין

כולם הלכו לשיעורים שלהם.


פרק שני.. גם פה עוברים ממקום למקום כל הזמן..

נראלי שזה יהיה ככה כל הסיפור...

*תגיבו*

 

 

נכתב על ידי , 3/4/2008 18:23  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



203

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לטלצ' שכותבת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על טלצ' שכותבת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)