לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

Skeleton Songs


הממ... כן.. אז.. כמה מילים? אוקי.. אני ילדה קצת מוזרה.. בזמן האחרון פיתחתי לעצמי שיטה ממש טובה לתאר את מה שאני מרגישה.. מישהו ניחש כבר? כן! כתיבת שירים! כל הכבוד.. אתם ממש חכמים.. קיצר, שירים.. זה כל מה שיש לי להגיד :)


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2008    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      




הוסף מסר

8/2008

שלי


שלום לקוראים המעטים P:

כפי שאולי שמתם לב, אני במצב רוח יחסית טוב. חבר שלי היה אצלי היום, והיה ממש נחמד.

 

שום דבר לא השתנה במשקל שלי, אבל אני מרגישה נפוחה במקצת מסיבה לא ידועה. אבל זה לא נורא, מכיוון שממחר אני מתחילה שוב עם שגרת הספורט שלי, היות והבראתי

כמו כן, אני הצלחתי להמעיט היום עם המתוק (רק שתי קוביות שוקולד, וחתיכת עוגה) כן, אני יודעת שזה עדיין הרבה יותר מדיי, אבל אני חולת מתוקים.. זה כ"כ לא בריא שבא לי להקיא אחרי שאני מכניסה את הזבל הזה לפה, אבל זה כ"כ טעים! כן, שוב, אני יודעת "שמנה, תפסיקי לאכול כבר..", ואני באמת ממעיטה. חוץ מהמתוקים אני אוכלת ממש בריא. סלט כל יום, בד"כ פעמיים ביום. דג פעמיים בשבוע, בשר, בלי דברים מוכנים כאלה. באמת בריא. ועכשיו כשאני אחזור לשגרת הספורט שלי, יהיה אפילו יותר טוב :)

 

את החדשות הטובות ביותר שקיבלתי בחופש הזה, קיבלתי היום. ההורים שלי טסים ב-17/08! יש לי אחות אחת גדולה, שתהיה הרבה מחוץ לבית (היא עובדת ולומדת כרגע), ואחת קטנה, שנמצאת הרבה עם החברים שלה, וגם אם לא היא לא ממש מדברת איתי. בסך הכל, אני דיי אהיה לבד בבית. אני אוכל לבשל דברים (אם אני אלמד לעשות משהו חוץ מסלט וטוסטים P:), ותכלס אני אהיה בעלת הבית כזה. אני אוהבת את הרעיון. והדבר הכי חשוב, חבר שלי יוכל להיות פה בלי הגבלה, היות ואמא שלי לא תהיה פה כדי להציק לנו.

 

אני לא עובדת על הרבה דברים בחופש הזה. אני לא קוראת כפי שתכננתי (ואני ממש אוהבת לקרוא, אני פשוט לא מוצאת ספרים טובים.. ואני גם לא מנסה לחפש יותר מדיי..), אני לא עושה ספורט כמו שתכננתי (היות והייתי חולה), אני לא משתפרת בנגינה, אני ממש לא עושה תרגילים במתמטיקה, ואני לא יוצאת כמעט מהבית. פשוט אין לי כח לפגוש אנשים. אני פשוט יושבת בבית, ויש לי סדר יום ממש מבאס, שברובו קשור לטלוויזיה. אני מנסה לשנות את זה, עשיתי לעצמי רשימה של דברים לעשות, אני מנסה לעשות סדרי יום לכל יום, אבל זה לא מצליח. לא נורא, ממחר. כן.. ממחר.. אני חייבת להגיע למשקל של 50 קילוגרמים עד סוף החופש. פשוט חייבת. ואני אצליח! אני בהחלט אצליח.

 

טוב, מה שכן, אני ממשיכה לכתוב שירים. (בכתיבת הספר לא ממש התקדמתי, אני אמשיך מחר). אז הנה חומר קריאה, שאני מקווה שיעניין אתכם.

 

 

שום דבר לא ברור במצבי

איני יודעת להסביר את קיומי

דבר לא שלי

אני איני עצמי

שום מקום – זהו ביתי

 

מסתלבטת בחדרי

ודרך חלוני

רואה את גינתי

אך הכל זו אשליה

דבר אינו שלי

 

עוברת בבית ספרי

יושבת לשולחני

פותחת את ספרי

כותבת במחברתי

אך כלום לא קיים

דבר אינו שלי

 

נפגשת עם חַבֵרִי

עליי נמצאת חולצתי

על צווארי שרשרתי

על אצבעי טבעתי

אך דבר אינו שלי

אפילו לא גופי

 

נכתב על ידי , 7/8/2008 18:36  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

בת: 34




1,016
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , פילוסופיית חיים , אהבה למוזיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לSkeleton Girl אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Skeleton Girl ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)