
סילקן טופו(כשמו כן הוא,רך ומשיי) במרינדה של סויה,סירופ,שום וג'ינג'ר.

ז'ולייאנים של גזר,כרוב,בצל ופלפל חריף מחכים בהכנעה לתורם להצרב במחבת.

נודלס תרד שנחלט וסונן,מחכה גם הוא לגורל שאין לו מנוס ממנו.

בסיר אידוי שרכשתי בשני דולר בשוק הויאטנמי

מתאדות להן בנחת פיסות של תפוח אדמה מתוק.

וכוס של פינו נואר צעיר לטבחית הצמאה.
מחבת כבדה,לתוכה מוטל הטופו,נצרב ולאחר מכן מתווספים הירקות,מוקפצים,מתרככים,מקבלים לקרבם את הנודלס ותפוח האדמה המתוק,מקבלים עוד קצת רוטב אויסטר לתוספת טעם ומליחות.
ובתיאבון.
(את התוצאה הסופית לא צילמתי,עמכם הסליחה,הייתי רעבה).