|
 נוגעת, טועמת, הולכת... הכל מהכל - סיפורים מוזרים, תמונות מצחיקות, אינטרנט, ספורט (בעיקר טניס), הומור עוקצני ככל האפשר, מחשבים, סרטוני וידיאו וכל מה שכיף ומעניין ברשת ואצלי
|
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
ינואר 2009
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
הבלוג חבר בטבעות: | 1/2009
 גרגמל ועזראל
זה עתה גיליתי תגלית מטרידה. לא חדשה במיוחד לעולם, אבל חדשה עבורי - היא קשורה בסדרת הדרדסים האהובה.
מסתבר, ששמו המקורי של חתחתול, החתול המרושע, הוא עזראל. חתחתול הוא הברקה כשלעצמו, מכיוון שחת=פחד, וזה גם מצלצל יופי, אבל זה באמת לא מסתדר עם שמו הלועזי-משהו של גרגמל. מצד שני, הגיוני לחלוטין שהמתרגמים בחרו לברוח מהשם עזראל - בסך הכל מדובר במלאך המוות, במיתולוגיה האיסלאמית וגם היהודית.
אצלנו במשפחה נוהגים לענות "עזראל" בתשובה לשאלה "מי זה?" (אני הולכת לפעמים גם על מלאך המוות הגנרי). אבל נו, הומור שחור זה אנחנו. והומור בכלל.
כאחד משלל שמות החיבה שלו, ספייק זכה גם לכינוי חתחתול (וגם ספייקי, חתולוש, מנוול ועוד. נראה לי, בעיקר, שהוא חושב שקוראים לו "ספייק-לא"). לאור התנהגותו לאחרונה, אני חושבת בהחלט לחזור למקורות ולהתחיל לקרוא לו עזראל. או לוציפר הזעיר. לספייק, לפחות, היתה נשמה. למפלצת הקטנה והמתוקה שאני מגדלת בבית יש בעיקר שיניים והרבה יותר מדי אנרגיה... :-)
לוציפר במסווה מתוחכם
| |
| כינוי:
בת: 47 Yahoo:
one_end_all
תמונה |