לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


נוגעת, טועמת, הולכת... הכל מהכל - סיפורים מוזרים, תמונות מצחיקות, אינטרנט, ספורט (בעיקר טניס), הומור עוקצני ככל האפשר, מחשבים, סרטוני וידיאו וכל מה שכיף ומעניין ברשת ואצלי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2003    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2003

ואנדליסטים בני זונות!


 
ככה זה. היום מתחיל בצורה סבירה, אני משלה את עצמי שאולי יהיה רגוע, מתכננת לכתוב איזה פוסט משועשע על המקרר שלי, צורבת דיסקים, נהנית מכמה שעות של שקט בחברת המאפיונר לפני העבודה, מנהלת שיחה או שתיים עם החבר הכי טוב שלי... הכל טוב ויפה.
 
ואז מגיע הרגע בו צריך לנסוע לעבודה. נכון שלא ממש בא לי היום, אבל צריך כסף. אורזת לי סנדביצ'ים וקצת ירקות (היום צריך לקזז, אתמול אכלתי קצת יותר מידי), מסתרקת שוב (עושה לי נעים) ויורדת לאוטו הקטן והמטונף שלי. ומשהו לא בסדר. משהו מוזר. אני נכנסת לאוטו ומסתכלת על החלון הקדמי. המגב השמאלי בזווית לא-טבעית.
 
אני יוצאת מהאוטו, והמומה מביטה על השמשה הקדמית. איזה בן של-זונה נטול זין, פשוט תלש לי מגב באכזריות. ככה, עיקם אותו, כמו שמעקמים בננה שרוצים לתלוש מאשכול, ולקח את המגב. מן הסתם, כדי לדחוף אותו לתחת, כי לא נראה לי שיש עוד משהו לעשות עם מגב שבור.
 
לא, לא חניתי במקום שחוסם מישהו, לא באדום-לבן או בתחנת אוטובוס, אפילו לא בכחול-לבן, אלא באפור רגיל ומשמים. לא אין לי סכסוך עם שכן, אני בקושי מכירה אותם. סביר להניח שאיזה ילד מניאק מושתן, השתעמם בלילה ויצא למסע חורבן עם החברים שלו, ההומואים הקטנים שחכמים גדולים על חלשים מהם, או על רכוש תמים של אנשים תמימים.
 
האוטו הזה כבר קיבל את שלו - דפקו לי אותו פעמיים בלי להשאיר פתק, גנבו 3 טאסות ואת הסמל, ועכשיו זה. שימו לב כל הואנדליסטים - היום בלילה אני יושבת ליד האוטו, עם לום ביד. אם בא לכם לנסות אותי, זה הזמן. רק תבואו. רצוי בהמוניכם.
 
לאחד-אחד אני אשפוך את המוח לרצפה. את הלשון אני אנסר לכם ואשבור לכם את האצבעות הקטנות והמשומנות שלכם, ואדחוף לכם אותן לגרון. רק תבואו, ותנסו לגעת עוד פעם באוטו שלי. מניאק מי ישאיר אחד מכם חי, זבלים קטנים ומסריחים שחושבים שהעולם שייך להם. רק תבואו. בבקשה.
נכתב על ידי , 24/7/2003 15:14   בקטגוריות שחרור קיטור  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

בת: 47

Yahoo:  one_end_all  

תמונה




995,781
הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , אקטואליה ופוליטיקה , ספורט
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להאחת, רק האחת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על האחת, רק האחת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)