לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


נוגעת, טועמת, הולכת... הכל מהכל - סיפורים מוזרים, תמונות מצחיקות, אינטרנט, ספורט (בעיקר טניס), הומור עוקצני ככל האפשר, מחשבים, סרטוני וידיאו וכל מה שכיף ומעניין ברשת ואצלי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2003    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2003

אב חד הורי מקורי



בעוד ויקי כנפו צועדת לאות מחאה, והולכת מכות באוהל המאבק, גם לאות מחאה, מראים לנו באוסטרליה, שיש פתרונות מקוריים לכל בעיה. ארץ נהדרת, אוסטרליה. הרבה קנגורו. הרבה מדבר. הרבה אבוריג'ינים. מקום יפה. גם שם יש הורים עובדים, עסוקים, עם בעיות וצרות. לא לעם ישראל יש הבעלות על הסבל.
 
הנה, פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא שודד מסעדה ומתחיל ללכת. ומה יעשה עם הילד שלו, פעוט בן 8 חודשים בלבד, שהחלב עוד לא יבש משפתיו? ישאיר אותו עם בייביסיטר? חס וחלילה!!! ברוח המסורת והחינוך, כמובן - יקח את התינוק לשוד. שילמד משהו! האיש, אב למופת ומתנדב בויצ"ו, מכוסה במסכה וחמוש בסכין, נכנס למסעדה, שדד אותה, ונמלט עם בנו ברכב גנוב. לאחר מכן, זנח האיש את הרכב והלך עם הילד שלו לבאר באיזור, שם החל לשתות במרץ. האנשים שראו את השודד בפאב, חשבו שהוא כנראה על סמים (מעניין מה גרם להם לחשוד?) והם הזעיקו את המשטרה. השוטרים, שגם ככה חיפשו את התינוק, הגיעו למקום ועצרו את האב הגאה. הוא יואשם בשוד מזויין וגניבת רכב.
הילד הוחזר לאמא שלו.
 
שאלות טורדניות:
מה טיב מערכת היחסים בין ההורים? איפה הייתה האמא כל הזמן?
אני לא מבינה מה רוצים השוטרים - האבא לקח את הילד לעבודה, ואח"כ לשתות משהו, מה יש? הוא אפילו עשה איתו קצת ספורט - הלך איתו ברגל מהאוטו לפאב!
ככה מעבירים את המשואה! ככה שומרים מסורת! קודם הילד שודד מסעדה ואח"כ הולך ודופק בירה עם אבא שלו בפאב, וזה עוד בגיל 8 חודשים! תארו לעצמכם מה יהיה כשהילד יהיה בן 10!
ההאשמות: שוד מזויין וגניבת רכב... הזנחת ילד? רשלנות? משהו?
מה הוא אמר להם במסעדה?
"תנו לי את הכסף או שאני משאיר את הילד פה?"
"תנו לי את הכסף או שאני פותח את החיתול של הילד?"
"תנו לי את הכסף או שאני נותן לילד לפלוט בסיר של המרק?"
 



נכתב על ידי , 1/8/2003 16:32   בקטגוריות סיפור מוזר  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

בת: 47

Yahoo:  one_end_all  

תמונה




995,814
הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , אקטואליה ופוליטיקה , ספורט
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להאחת, רק האחת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על האחת, רק האחת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)