לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


נוגעת, טועמת, הולכת... הכל מהכל - סיפורים מוזרים, תמונות מצחיקות, אינטרנט, ספורט (בעיקר טניס), הומור עוקצני ככל האפשר, מחשבים, סרטוני וידיאו וכל מה שכיף ומעניין ברשת ואצלי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2005    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2005

איך נאלצתי לטגן שניצלים


 

בדרך כלל לא צריך לשכנע אותי באמצעות הצלפות שוט לטגן שניצלים. אני אוהבת שניצלים. אני גם אוהבת בשר בכלל (שימו לב, אני חוזרת ואומרת: עוף אינו בשר!), ולכן שמתי פעמיי לקצב המהולל חינאווי לפני מספר ימים ורכשתי במיטב כספי מעט בשר אדום ומשובח, שיהיה. גם חזה עוף קניתי אצלו.

 

הלכתי גם לכיוון הג'אנק ואח"כ קניתי בסופר שקית עם שניצלונים מוכנים וחפיסת נקניקיות - מה שנקרא, אוכל לשעת חירום ועייפות קשה. כל זאת למה? משום שחשתי כי בתקופה האחרונה אני לא אוכלת מספיק בשר וזה עושה לי לא טוב לגוף.

 

הכל היה טוב ויפה, ואף הכנתי לי בראש תוכנית לשחרור איטי של הבשר מהפריזר, בו שוכן אגב נתח סינטה גדול ומפואר, שמחכה רק לחבר הכי טוב שלי שיבוא לחסל איתי כמה קילוגרמים של רוסטביף משובח (**שיעול**).

 

אמש, עייפה וכאובה משיעור הטניס (בעיות ברכיים מסתמנות), נכנסתי לדירתי השכורה וניגשתי למטבח על מנת לקצוץ לי סלט ליום המחרת וכדי לעשות רשימה של מוצרים הדרושים לי מהשוק. פתחתי את המקפיא, וחשכו עיניי. המקפיא לא היה סגור, בעצם, וכל הבשר הפשיר לחלוטין, חוץ מהסינטה שאיכשהו שרדה את השואה.

 

שאלתי את הבורקס (כינוי חדש לשותף, באדיבות גילעד) אם הוא נגע בפריזר וכמובן שהוא הכחיש. מאחר שאני לא פתחתי את המקרר באותו יום, והוא שרץ בבית כל היום (כי הוא שוב חולה ומפזר חיידקים בכל הבית), האמנתי לו כמו שאני מאמינה לשרון שאומר שהוא לא ידע על העסקים של גלעד ועומרי.

 

למי שלא יודע - בשר שמופשר לאחר הקפאה, אסור להקפיא שנית. הווה אומר - או שזורקים הכל, או שמבשלים הכל. וכך, בלילה בלילה בצאת הכוכבים, עמדתי וטיגנתי שניצלים, תוך כדי קללות נמרצות ב-3 שפות. עוף, כידוע, אסור בכלל להשאיר במקרר בלתי מבושל. עם בשר אדום אפשר לשרוד יום-יומיים. דגמתי מהשניצלים באותו רגע (צריך לבדוק אם הם יצאו טוב!), לקחתי לעבודה ועוד נשאר במקרר לימים הבאים. ועל זה נאמר - כשהחיים נותנים לך לימונים, תטגני שניצלים.

 

חתולי הבניין חגגו על חבילת נקניקיות מופשרת (עד הבוקר לא נשאר פירור!), השניצלונים הלכו לפח (ובטח גם אותם החתולים מצאו), ואני צריכה לחשוב מה לעשות עם 2 אנטריקוטים 300 גר' בערך כל אחד וקילו בשר צלי משובח. כנראה אארגן איזו ארוחה לחברים. אפילו אני לא מסוגלת לאכול כל כך הרבה בשר, ובאופן רצוף.

 

וכך, שוב אני סופגת בשתיקה נזקים מהבורקס החולק איתי את הדירה. מהצחנה השורה בסלון, אגב, עוד לא הצלחתי להיפטר - ככה זה כשמישהו יושב 8 שעות ללא תזוזה מול הטלוויזיה. נהיה מסריח. יש למישהו רעיונות איך להיפטר ממנו? או משניהם?

נכתב על ידי , 13/1/2005 14:02   בקטגוריות שחרור קיטור  
16 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

בת: 47

Yahoo:  one_end_all  

תמונה




991,021
הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , אקטואליה ופוליטיקה , ספורט
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להאחת, רק האחת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על האחת, רק האחת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)