לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


נוגעת, טועמת, הולכת... הכל מהכל - סיפורים מוזרים, תמונות מצחיקות, אינטרנט, ספורט (בעיקר טניס), הומור עוקצני ככל האפשר, מחשבים, סרטוני וידיאו וכל מה שכיף ומעניין ברשת ואצלי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2003    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
9/2003

הטינופת שלכם תתרום למדע


  אנשים מגעילים לא רוחצים כלים. אנשים עוד יותר מגעילים לא רוחצים כלים בכלל, ונותנים לכלים שלהם להפוך לחוות גידול לצמחיה איזוטרית, חיידקים וקיני נמלים. אבל אולי זה שווה משהו, כי מדענים בבריטניה הכריזו כי הם מחפשים את ספל הקפה המגעיל והמלוכלך ביותר במדינה.

 

ספציפית, הם מחפשים את הספלים עם גידולי העובש והפטריות המרשימים ביותר. התחרות (כן, תחרות) אורגנה לכבוד חגיגות 75 שנה לגילוי הפניצילין. המדענים מציינים, שלמרות שבדר"כ העובש הוא ירוק, הם יקבלו ספל עם גידולים בכל צבע! הספל הטוב והמטונף ביותר שישלח, יזכה את שולחו ב"ערב תרבות" (כך, במקור, אל תשאלו אותי מה זה אומר) במקום הקרוב לבית מגוריו. דובר ה-Royal Society of Chemistry  אמר כי התחרות נועדה להראות ש"לפעמים גם המדע זקוק למזל".

 

שאלות טורדניות והערות מעצבנות:

הרשו לי להמליץ לכם, מדעני בריטניה היקרים, לבוא ולבקר בכמה דירות רווקים בתל-אביב. מובטח לכם עובש, פניצילין, משטחי חיידקים, מוטציות של ג'וקים שלא ראיתם בשום מקום אחר בעולם, ועוד מבחר תגליות מדעיות מרגשות. רק תנקו קצת לפני שאתם הולכים, טוב?

מה יותר גרוע - כוס עם עובש, או כוס ששמתם בה קצת אקונומיקה כדי לנקות עיגול שחור שהיה בה, שכחתם ששמת את האקונומיקה, מילאתם בה קצת מים ושתיתם? לאמא שלי אמרו האחיות במיון ש"לא נורא, זה בטח הרג לך את כל החיידקים". אבק זה נחשב? מה עם גרביים אחרי אימון כדורסל? בטוח גדל שם משהו!

המחקר המדעי בשיאו. עם האיידס והסרטן כבר גמרתם?  




קצת עובש, לטובת המחקר המדעי.

נכתב על ידי , 2/9/2003 20:50   בקטגוריות סיפור מוזר  
11 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

בת: 47

Yahoo:  one_end_all  

תמונה




995,780
הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , אקטואליה ופוליטיקה , ספורט
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להאחת, רק האחת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על האחת, רק האחת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)