|
 נוגעת, טועמת, הולכת... הכל מהכל - סיפורים מוזרים, תמונות מצחיקות, אינטרנט, ספורט (בעיקר טניס), הומור עוקצני ככל האפשר, מחשבים, סרטוני וידיאו וכל מה שכיף ומעניין ברשת ואצלי
|
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
אוגוסט 2005
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | |
הבלוג חבר בטבעות: | 8/2005
 לא באמת אכפת לך
החומה הבצורה שבנית סביב עצמך סוף סוף חילחלה אליי. מי היה מאמין שאני כל כך איטית. בשביל מה אתה שואל מה שלומי? הרי לא באמת אכפת לך. זה משפט אוטומטי שנפלט לך בכל פעם שאתה מדבר עם מישהו. בשביל מה אתה שואל "הכל בסדר?" בצורה כה רצינית? זה הרי לא באמת משנה לך. גם אם הכל לא בסדר.
בשבילי, למלים יש משמעות. בשבילך זה רק אמצעי להשגת מטרות.
אל תעשה את עצמך לפחות. לא אחרי שהצגת את עצמך כאחד שתמיד דובר אמת. מסתבר שלא הכל שחור ולבן בחיים. ראיתי פתאום גם צדדים אחרים שלך.
אני לא מתכוונת לנסות ולפרק את הביצורים. אז גם תעזוב אותי בשקט ותפסיק להעמיד פנים. אתה הרי יודע שכשתצטרך אני אעמוד בדרישות היה נדמה לי שאמרתי לך מה הדבר שאני הכי שונאת בעולם. לא שאכפת לך, אבל אמרתי.
| |
| כינוי:
בת: 47 Yahoo:
one_end_all
תמונה |