לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


נוגעת, טועמת, הולכת... הכל מהכל - סיפורים מוזרים, תמונות מצחיקות, אינטרנט, ספורט (בעיקר טניס), הומור עוקצני ככל האפשר, מחשבים, סרטוני וידיאו וכל מה שכיף ומעניין ברשת ואצלי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2006    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2006

שבוע ארוך ממתין בפתח


 

והו, כמה שהוא הולך להיות ארוך. מה שכן, אני מקווה שבסופו אני אשכון לבטח בדירה החדשה - ללא שותפים מעיקים.

 

המשוכות בדרך כוללות - מציאת דייר חלופי, אריזת מיליון החפצים המיותרים שלי, גיוס אבא להעברה, סחיבות, נקיונות, ענייני עירייה ובטח עוד כמה ניג'וסים בלתי צפויים. איפשהו באמצע צריך גם לעבוד. אבל זה באמת פרט שולי במצב הזה.

 

בימים האחרונים השותף המצחין שלי מתעטש ללא הפסקה וכרגיל מפזר נייר טואלט משומש ברחבי הדירה. העוזרת גם לא הגיעה השבוע, אז כמובן שהוא לא טרח לקחת איזה סמרטוט ולנגב אחריו באמבטיה. אבל לא נורא, אני אומרת לעצמי. עוד כמה ימים והסיפור הזה נגמר. תודה לאל. אם זה היה נמשך עוד כמה חודשים, יש סיכוי טוב שהיו מאשפזים או עוצרים מישהו.

 

***

בין לבין, צריך גם להבהיר כמה דברים לאנשים שחושבים שהם יודעים הכל, כולל מה בדיוק טוב בשבילי ואיך אני צריכה לנהל את החיים שלי. ובכן, הגעתי לגיל 28 במצב צבירה סביר יחסית, אני לא באמת צריכה מישהו שיגיד לי מתי ללכת לישון או לענות לטלפון. אני נראית לך כזו חסרת אונים? אז למה לך בכלל להיות לידי?

 

***

 

פיצה דומינוס זה לא מה שהיה פעם, גם עם חזה אווז. כבר עדיף לבזבז את הקלוריות על סטייק.

נכתב על ידי , 9/7/2006 08:33  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

בת: 47

Yahoo:  one_end_all  

תמונה




995,780
הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , אקטואליה ופוליטיקה , ספורט
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להאחת, רק האחת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על האחת, רק האחת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)