לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


נוגעת, טועמת, הולכת... הכל מהכל - סיפורים מוזרים, תמונות מצחיקות, אינטרנט, ספורט (בעיקר טניס), הומור עוקצני ככל האפשר, מחשבים, סרטוני וידיאו וכל מה שכיף ומעניין ברשת ואצלי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2004    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
4/2004

הקסמים של קרסוצקי


 

איזה כיף. למחצית השעה שכחתי שגרוני כואב בכאבי תופת, וצפיתי בקרסוצקי רוקח את קסמיו הקלים בפיצוחייה. כן, האיש והתסרוקות (אש על הוורוד!) התקבע בעיני סופית ככוכב האמיתי של הפיצוחייה, שעושה לי בהחלט "זיקפה רוחנית" (כן, גנבתי לך... לפחות עכשיו אני יודעת מי הגיב לפוסט ההוא).

 

אין מה לעשות, כל הטיפוסים, ססגוניים ככל שיהיו, שמסתובבים בפיצוצייה, היו נראים כטפט אפרפר בטירה בריטית עבשה, אילולא קרסוצקי והזיק בעיניים. כמה כיף לראות אנשים אמיתיים, נטולי פוזה ואגו של מגה-סטארים, שעושים טלוויזיה שפשוט נעים ומצחיק לראות.

 

וככה האיש מדלג בין שיחות על סמים עם סבתא, דרך דיון בסם הזיה דרום אמריקאי חדש, מוריד ראש מאחורי הדלפק, בשביל המצלמה, או בשביל שלא יראו, ומקנח באמסטרדם. משובח.

 

פעם שניה, קרסוצקי, הורדתי את הכובע שכבר אין לי. הפיצוצייה הזו הולכת ומסתמנת כמקום שיש לבקר בו. רק מעניין - האם אתה עדיין עובד שם, או שזנחת את תל-הביב לטובת האופק שבדרום? סתם תהיה. באמת תודה לך שאתה מקשט את מוצאי השבת שלי. תענוג.

 

אני, בכל אופן, עדיין חולה ובגדול. אבל לפחות מחייכת. לפחות.

נכתב על ידי , 10/4/2004 23:24   בקטגוריות טלוויזיה  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

בת: 48

Yahoo:  one_end_all  

תמונה




995,851
הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , אקטואליה ופוליטיקה , ספורט
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להאחת, רק האחת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על האחת, רק האחת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)