| |
 נוגעת, טועמת, הולכת... הכל מהכל - סיפורים מוזרים, תמונות מצחיקות, אינטרנט, ספורט (בעיקר טניס), הומור עוקצני ככל האפשר, מחשבים, סרטוני וידיאו וכל מה שכיף ומעניין ברשת ואצלי
|
RSS: לקטעים
לתגובות
|
<<
מרץ 2007
>>
|
|---|
| א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
|---|
| | | | | 1 | 2 | 3 | | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
הבלוג חבר בטבעות: | 3/2007
 מים, טמפרטורה וזרם
אין יותר מתאים מדוד חשמלי שמחליט לקצר את האמא של החשמל בדירה ביום שישי בערב, בדיוק כשבא לך על מקלחת חמה משהו אקסטרה-אורדינר, בזרם החזק ביותר האפשרי. זו לא פעם ראשונה שיש לי בעיה של קצרים חשמליים בדירה (ובמוח), אבל עד עכשיו היה בהם היגיון מסוים - למשל, שני מפזרי חום זה משהו שהיה קצת גדול על הפיוזים פה, והייתי מוכנה לקבל את זה. אבל שהדוד יקצר? מה פתאום?!
בכל מקרה, הרבה אי אפשר לעשות עד יום ראשון, ומאחר שיש לפחות דוד שמש - יש גם קצת מים חמים.
ואז אנחנו נכנסים לסוגייה הרת הגורל מכולם - בהיעדר אלטנרטיבה הולמת (כמו מקלחת אצל השכנים), מה עדיף - מים חמים בקילוח עלוב ודקיק, או מים פושרים/קרים בזרם נורמלי שמאפשר להתקרצף?
בדרך כלל אני חסידת המים-חמים-כמה-שיותר, אבל היום החלטתי לעשות מעשה ולעבור לפאזה אמיצה יותר. נזפתי בעצמי על הפינוק שלי, ופתחתי את המים הקרים לטובת זרם מקלחתי סביר. אומרים שזה יותר בריא להתקלח במים קרים, לא? מה אומר, היה קר. זה בעיקר הזכיר לי תקופות חשוכות, עת הייתי תקועה בבסיס שכוח אל בשטחים, שרק עבר למיקומו החדש, וכמה ימים לא היו בו מים חמים לרפואה. בחורף. והתקלחנו במים קרים, תוך צרחות, קללות ועצירת נשימה - המקלחות הקצרות ביותר בהיסטוריה של האנושות (הכנס בדיחת שואה בהומור שחור כאן).
לזכות המים הקרים ייאמר שהם קיצרו משמעותית את זמן המקלחת שלי (חיסכון במים! אני תורמת לאיכות הסביבה!) וגרמו לי להתנגב ביתר מרץ מהרגיל (יצרתי אנרגיה קינטית והתחממתי מהניגוב - שוב חסכתי בחשמל ועזרתי לאיכות הסביבה!). ולקלל, כמובן. חוץ מזה - לא היה נורא כל כך.
ביום ראשון ב-6 בבוקר, כמובן, אני אתפוס את בעל הבית שלי שידאג לזה במהירות האור. אחרת מישהו ימות פה. סביר להניח שהדוד. והראוטר שלי, שלא אוהב הפסקות חשמל.
שבת שלום וחג קאבום שמח.
| |
| כינוי:
בת: 48 Yahoo:
one_end_all
תמונה |