|
 נוגעת, טועמת, הולכת... הכל מהכל - סיפורים מוזרים, תמונות מצחיקות, אינטרנט, ספורט (בעיקר טניס), הומור עוקצני ככל האפשר, מחשבים, סרטוני וידיאו וכל מה שכיף ומעניין ברשת ואצלי
|
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
אפריל 2008
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | |
הבלוג חבר בטבעות: | 4/2008
 קוד התנהגות לבלוגרים
מאז ומתמיד הבעתי את התנגדותי הנחרצת לשטות שנקראת "קוד אתי לבלוגרים". אני חושבת שיופיה של האינטרנט הוא בפראותה ושבסופו של דבר קהילות מקיאות מתוכן אנשים שבאמת עוברים את הגבול של אותן קהילות. בסופו של דבר, אני מאוד בעד פלורליזם, אני בעד שכל מי שרוצה לומר משהו - יוכל לאומרו ללא חשש ואני מאוד בעד שלא יזיינו לנו את המוח ויתנו לנו ליהנות מהרשת, כל עוד אפשר.
יחד עם זאת, אני מאוד בעד הסברה וחינוך. אני בעד תרבות דיבור בסיסית, ולטעמי דווקא היא מאפשרת את העברת המסרים הקשים יותר. במלים אחרות, אם אתה רוצה להיות מניאק, לפחות תעשה את זה בנימוס.
קוד ההתנהגות הזה, בו נתקלתי כעת והמכתיב כללים בסיסיים לכתיבה ברשת, מסכם את זה לא רע בכלל. בתרגום חופשי לעברית:
אמור כל דבר כאילו אתה מדבר ל כולם(כי אתה באמת מדבר לכולם) אם אתה מוכרח להיות חלאה, אל תהיה חלאה אנונימית(כי זו פשוט פחדנות) עודד אנשים אחרים להתנהג על פי הקוד הזה (כי זו שכנות טובה) אם אחרים לא מתנהגים על פי הקוד, התעלם מהם (כי הם לא שווים את הזמן שלך, ואני אוסיף: "כי לריב עם אנשים באינטרנט זה כמו להשתתף באולימפיאדת האוטיסטים - לא משנה מי ניצח ומי הפסיד, בכל מקרה יצאת מפגר") * הקוד נכתב בלשון זכר, כי לנשים לא צריך להסביר דברים כאלה אלמנטריים.
| |
| כינוי:
בת: 47 Yahoo:
one_end_all
תמונה |