RSS: לקטעים
לתגובות
<<
ינואר 2008
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | |
הבלוג חבר בטבעות: | 1/2008
 Hot or Not - גירסת הגיקים
פעם מזמן, עלה לכותרות אתר מגניב-משהו-משהו וחדשני משהו-משהו, קצת לפני שהתנפחה כל בועת ה-Web 2.0 ועשתה לכולנו כאב ראש. קראו לו "Hot or Not" והרעיון היה פשוט - צפו בתמונות של נשים וגברים ותנו ציון מ-1 עד 10. אנשים השחיתו שעות על השטות הזו. אני נבוכה להודות שאפילו הייתי Moderator שם לתקופה מסוימת (אני אפילו לא זוכרת למה. My mind's a blank).
על כל פנים, עכשיו יש אתר שימושי הרבה פחות ומטופש הרבה יותר, שעושה מעט מאוד רעש בשלב זה - Web Hot or Not. וכן, ניחשתם נכונה. כאן לא מדרגים מראה של אנשים, אלא... אתרים. בכל שלב יוצג לכם תצלום מסך של אתר כלשהו, מוכר פחות או יותר, ותתבקשו לדרג אותו. ממש ה-Web 2.0 בהתגלמותו: משעשע ל-30 שניות בדיוק, חסר תועלת ועשוי רק למחצה, שכן הרבה פעמים במקום תמונה של האתר, מקבלים הודעה שהתמונה אינה זמינה עדיין.
אתם, כמובן, יכולים להוסיף את האתר שלכם לשם ואולי לגלות באופן מקרי איזה אתר מעניין.
אולי גם לא.
| |
הית' לדג'ר: עוד צעיר לנצח
וככה נוצרת עוד אגדה, עוד צעיר לנצח שעבר מן העולם בשיא ההצלחה אבל רק בתחילת הדרך. הית' לדג'ר, ריבר פניקס, קורט קוביין, ג'יימס דין והרשימה עוד ארוכה.
הם, לפחות, זכו להשאיר משהו אחריהם. איזו טביעת רגל על העולם. סימנים שאנשים זוכרים - אם זה שיר, סרט או תמונה מפורסמת. מסתבר שאפשר להספיק הרבה אפילו בפחות מ-30 שנה.
| |
 למכירה: 30 שנות היסטוריה של משחקי וידיאו ומחשב
אוספים זה דבר מאוד רגשי. אני תמיד מתקשה להבין איך אנשים מוכנים להיפרד מאוסף מרשים שבנו במשך שנים של השקעה ואהבה. מצד שני, פעם נתתי למישהו את אוסף הפתעות ביצי הקינדר שלי (שהיו הפתעות שוות במיוחד, לא החרטא שהם דוחפים שם היום) כמתנת פרידה. מצד שלישי, לא אספתי אותן במשך 30 שנה.
האיש הזה עושה מכירת חיסול. הוא מוכר משחקי מחשב, קונסולות ומשחקי וידיאו שצבר במשך הרבה מאוד שנים. הרשימה ארוכה וכמעט בלתי נגמרת, וכוללת מערכות כמו אטארי, קומודור 64 עם משחקים וחוברות אורגינל (אולי אני אקנה?), כל מערכת של נינטנדו שאי פעם נוצרה - ועוד ועוד. הכל נראה כמו חדש, עם קופסאות ותוספות מקוריות. מדהים.
מדהים שהוא אסף את כל זה, ועוד יותר מדהים שהוא מוכן להיפרד מכל האוצרות האלה, בהנחה שלא מדובר באיזו מתיחת רשת אכזרית במיוחד.
| |
 וכך הכניסו קטנה ל-RIAA
RIAA, הלא הוא ארגון תעשיית המוזיקה של ארה"ב, או אלה שתובעים כל מה שזז ואולי שמע מוזיקה פיראטית בזמן האחרון, הצליח להפוך את עצמו לאחד הארגונים השנואים בארה"ב ובכלל.
פוסטי שנאה, חדשות רעות הקשורות בארגון וכל מעידה קלה שלו, מובלטים ונחגגים בבלוגים ובאתרי החדשות החברתיים.
לכן, סביר להניח, שמעט מאוד אנשים ימחו דמעה על העלמו של אתר RIAA מאוויר האינטרנט, לפחות באופן זמני. על פי הדיווח של TorrentFreak, הכל התחיל כאשר משתמש באתר החדשות החברתי Reddit פירסם לינק שאמור להאט ולשבש את פעילות מסד הנתונים של האתר. משתמשי Reddit עטו על הלינק כמוצאי שלל רב, ובעוד הם עסוקים בגרימת נזקים, החליט מישהו שעדיף למחוק את כל התוכן של האתר, ונכון לרגעים אלה האתר של RIAA בכלל לא נגיש.
לא מדובר באיזו מכה ממשית לארגון האגרסיבי הזה, שמטיל את חיתתו על כל מורידי הקבצים בארה"ב, אבל בהחלט אפשר לגחך לרגע, בעיקר לאור החגיגה שתיכף תפרוץ בכמה וכמה אתרי אינטרנט.
אני מכירה כמה אנשים שיאחלו גורל דומה לאקו"ם, אבל זה סיפור אחר ויסופר בפעם אחרת.
| |
 ו...כולם ביחד! או לחוד!
הקונספט של האתר הזה, שנקרא Muxicall, הוא הברדק בהתגלמותו. הוא לא באמת משרת איזו מטרה מוגדרת ומסודרת, אבל זה תמיד היה חלק מהחן של האינטרנט, במיוחד בשנים האחרונות. במילים אחרות, עוד אתר חסר תועלת אבל משעשע.
הפעם - כולם מנגנים ביחד. כן, מה ששמעתם. נכנסים, מקלידים שם, בוחרים כלי נגינה ו...מנגנים. העניין הוא שיש עוד כמה כמותכם באתר, ולכן נוצרת סימפוניה קקפונית מאוד משעשעת. זה נשמע בערך כמו הילד של השכנים שמתאמן בפסנתר (או כינור או תופים, תלוי מה תבחרו שם), רק שהפעם גם אתם יכולים לעשות בלאגן.
מאוד משעשע לראות אנשים יוצאים ונכנסים, מנסים את האתר והולכים. יש גם כמה נסיונות לנגן ממש, אבל הם מועטים. ממש תואר באנתרופולוגיה אפשר לעשות פה. אולי גם בפסיכולוגיה.
ברור שאין פה תועלת ממשית, רק קטע כזה, שבריר שנייה בהיסטוריית האינטרנט. טוב, אי אפשר שהכל יהיה רציני וחשוב בחיים.
שיהיה שבוע טוב.
| |
 6 דברים שאפשר לעשות עם ברוקולי
ירק מוזר, ברוקולי. ירוק כזה. עם טעם מאוד... ובכן, ירקרק. בטח מאוד בריא. שום דבר שטעמו כל כך עשבי לא יכול להיות לא בריא. אז מה אפשר לעשות עם ברוקולי, חוץ מלאדות אותו ולהעמיד פנים שהוא מאוד טעים?
- לקנות שקית של ברוקולי קפוא, לשים בפריזר ולטפח פנטזיה מורכבת על כך שיום אחד נבשל איתו משהו.
- לפרק את התפרחת לחלקים קטנים תוך כדי הארוחה ולהשליך על האנשים האחרים שמסביב לשולחן.
- לשים עליו טונות של גבינה מותכת 35% שומן, ללעוס בפה פתוח ולהסביר כמה ויטמין C יש בירק האיכותי הזה.
- לספר בדיחות לא מצחיקות על שחקני כדורגל של מכבי חיפה.
- לשתול ולעצב אותו כעץ בונזאי.
- או, אם אתם במקרה יפאנים משועממים ומופרעים לגמרי, אפשר לעשות את זה:
| |
לדף הבא
דפים:
| כינוי:
בת: 47 Yahoo:
one_end_all
תמונה |