~ביתו של גיא~
גיא שכב על מיטתו וחשב בליבו -"איזה אפס אני, אני לא מאמין איך.. איך פיספתי הזדמנות מצוינת, רק עם הדפוק הזה לא היה מגיע, כל הזמן משהו או מישהו הורס לי הכול נימאס לי כבר.
*הטלפון צלצל*
שרון(אמא של גיא):"גיא תענה לטלפון, אולי תגיד לחברים שלך שיתקשרו לפאלפון שלך זה משגע אותי כבר הטלפונים האלו כל הצהריים"
גיא:"בסדר אמא עזבי אותי.....הלו?"
אלון:"תקשיב בא לך לבוא למגרש כל הבנים באים, בא לך?"
גיא:"לא עזוב אחי לא בא לי לראות את עמית עכשיו הוא..."
אלון:"נו יש לך הזדמנות להשפיל אותו בכדורגל אתה יודע שאתה הרבה יותר טוב ממנו נוו..."
גיא:"טוב נו עוד שלוש דקות למטה"
~בקניון~
ירדן סובבה את ראשה וראתה את דן. דן היה ילד יחסית שקט ומופנם הוא לא אהב להיכנס למריבות ואהב לשמור דברים בבטן. הוא היה ילד נחמד ויפה למרות ששום בת לא באמת שמה לב אליו.
ירדן:"היי דן מה אתה עושה פה??"
דן:"אני סתם מסתובב... אני יכול לשבת קצת ?"
ירדן:"בטח " ירדן חייכה חיוך מתוק וקצת הסמיקה..היא לא הבינה מה יש לילד כמו דן לשבת לידה הרי דנה או מישהי אחרת יפה באמת לא יושבת שם ...אז למה?
דן:"אז...באת סתם לאכול לבד מקדונלדס? חח"
ירדן:"...חח לא באתי עם דנה אבל היא הלכה עם מישהו ..לא יודעת.."
דן חייך ואמר : "מתאים לה ..אבל רגע היא לא חברה של דניאל?"
ירדן:"כן ..אבל...אני יכולה לסמוך עליך נכון?"
דן:"בטח מותק"
ירדן נבהלה אף פעם לא קראו לה בשם חיבה כלשהו..היא מהר מאוד התעשתה וענתה:"כבר הרבה זמן שהיא בוגדת בו עם ילדים אחרים.."
דן:"וואי אבל דניאל ילד נשמה חבל עליו.."
ירדן:"כן אבל גם הוא לא כזה תמים ...אתה יודע"
דן:"כן שמעתי שיש שמועות שהוא אוהב מישהי אחרת ורוצה להיפרד ממנה"
ירדן:"מה?!? הוא הולך להיפרד ממנה ..אני באתי להגיד שהם רבו אתמול בגלל שהוא לא נפגש איתה הרבה והוא התחיל לצעוק עליה"
דן:"אופס..כנראה פלטתי משהו לא במקום...תבטיחי לי שלא תספרי לדנה!"
ירדן:"אמ..טוב מבטיחה".
~באותו זמן ליד השירותים של הקניון~
רועי:"חח מה באמת חיכית לי פה?"
דנה:"כן"
רועי:"אז..מה רצית לשאול?"
דנה:"לאיזה בית ספר אתה הולך?"
רועי:"אמ..אני חושב שהרצוג.."
דנה:"וואי מגניב גם אני לומדת שם..ליד"
רועי:"...אהההה אוקי.."
~במגרש הכדורגל~
המשחק כבר התחיל לפני כמה דקות...בלט שהשחקנים הכי טובים הם אלון, גיא, ועמית.. גיא ועמית הפכו את המשחק למאוד אישי ולמעין קרב בניהם. עמית בא לבעוט בכדור ובמקום זה בטעות בעט ברגלו של גיא..גיא התעצבן והתחיל לקלל אותו. עמית לא היה פרייר והחזיר לו..מפה לשם הם התחילו להרביץ אחד לשני. החברים ניסו להפריד אך זה לא הלך..גיא נתן לו אגרוף לעין ועמית החזיר לו ברך לבטן פתאום ..גיא נפל.
_______________________
מה קרה לגיא? סקרנים? גלו הכל בפרק הבא...מואהמואהמואמאוה..
חח סתם מקווה שהפרק יצא טוב:)
מצפה להרבה תגובות ;)
**שאלה : מישהו עשה מנוי לבלוג?..ואם לא אולי תעשו?