אני לא מעוניינת ללמד אותך לשחק משחקים או לתכנן מזימות איך "לתפוס" מישהו. אני רק רוצה לבדוק ביחד איתך,עד כמה את מסוגלת לא לאבד את עצמל בתוך הקשר. האם את מסוגלת לתת לו להבין שאת שותפה שווה בחברות הזו?
גבר תמיד ירצה לבדוק את הגבולות שלך. קחי זאת כעובדה. זה חלק מהטבע האנושי. אם תתני לו להבין מהרגע הראשון שאת מוכנה לעשות הכל בשבילו הוא יהיה בטוח שאת נמצאת בכיס הקטן שלו ויתחיל לעשות לך מבחנים.
אם תעמדי בהם בהצלחה, הוא יעלה את הרמה. ככל שתתאמצי יותר,הוא יצפה ליותר. מכירה את הבטריה של דורסל? היא עובדת ועובדת ועובדת ועובדת...מזכיר לך משהו? הוא תמיד ירצה לדעת עד כמה רחוק את מוכנה ללכת בשבילו.
נחמדונת צריכה ללמוד את מה שהביצ'ית הבינה מזמן: ככל שתתאמצי לרצות אותו בכל מחיר,סיפור האהבה שלך ילך לעזאזל.
מרבית הגברים לא אוהבים נשים שמתנהגות כמו פודל מאולף. זה לא נראה להם אתגרי במיוחד.
בחורה משכילה ואינטיליגנטית יכולה לחשוב בטעות שאם היא סיימה תואר שני בהצלחה, קנתה דירה גדולה ונרשמה לקורס בישול גורמה, זה יספיק בשביל לרתק גבר בארוחת ערב.
מספיק? לא ולא.את טועה בגדול!
לכל ההישגים האלו אין קשר לזוגיות ואם להתנסח יותר בעדינות הם לא ממש מעניינים אותו בסוף היום. כשהוא יגיע הביתה בערב, הוא יהיה עסוק בלחפש את השלט ולהגיד לך שחסר מלח בסלט (כמובן שאם יוצא לכם לדבר,רצוי שתדעי שאריאל מקדונלד הוא שחקן כדורסל ולא חברת בת של רשת המבורגרים, כי אז באמת יש לך בעיה).
באופן כללי,הדברים החשובים באמת,לא קשורים לעבודת הדוקטורט שלך,אלא לשאלה החשובה ביותר: האם הוא יודע שאת יכולה לחיות בלעדיו?
נחמדונת עושה עוד טעות איומה. היא זמינה 24 שעות ביממה ויש לה גם הסברים לזה. הרבה הסברים. "אני לא משחקת משחקים" היא אומרת וחוטפת התקף רציני של פאניקה. כשהוא לא מתקשר.
גבר שקולט את ההיסטריה שלך, מבין שאת לא יכולה לחיות בלעדיו-מה שמוביל אותו למסקנה עגומה ומאוד מיותרת: הבחורה הזו,אומר לעצמו,תעשה כל מה שאני רוצה ואני יכול להתנהג איתה איך שבא לי.
ברגע זה מתחילה הספירה לאחור. בדיוק בנקודת הזמן הזו,נשים מתחילות לומר משפטים כמו: "אין לו זמן בשבילי" או "הוא כבר לא רומנטי כמו פעם".נהדר.עכשיו,לא רק שאת שפוטה שלו, את גם נודניקית לא קטנה.
ביצ'ית קצת יותר סלקטיבית.נקודת המוצא הבסיסית שלה היא:"אני מתנה" ובתור שכזו,היא לא תמיד פנויה בשבילו.לפעמים כן,ולפעמים לא. זה לא אומר שהיא לא נחמדה. להיפך היא מאוד נחמדה. כשהוא רוצה לפגוש אותה וזה מתאים לה,היא מאוד מתחשבת ברצונות שלו ואכן נפגשת איתו. בתרגום חופשי,הגבר בזה מבין שהוא לא יכול לשים אותה בכיס הקטן שלו.
"נהגתי כל הלילה כדי להיות איתך" שרה סלין דיון בשיר שהפך ללהיט בינלאומי. בואי נחשוב רגע. את פוגשת בחור ויוצאת איתו במשך שבוע ואז,לילה אחד, הוא יוצר לבלות עם חברים שלו בפאב,חוזר חצי שיכור באמצע הלילה,ומתקשר אלייך. היי, רגע,את כבר נוהגת בדרך אליו? חכי שנייה אחת.
למרות הקליפ המדהים של סלין דיון ולמרות מה שאת אולי חושבת \,כשאת נוסעת בלילה לפגוש מישהו שפגשת רק לפני 3 ימים-זה לא רומנטי!
הדבר היחיד שחסר כאן הוא שלטים מהבהבים של ניידת צווחנית בנוסח "משלוחים עד הבית". אצלנו קוראים לזה "פריירית".