לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

בתאל ,עומר ואוראל

שמי בתיה , בת 35 ואני אם לשלושה ילדים מדהימים: בתאל: בתאל בת 5 וחצי , עומר בן 4 וקצת ואוראל כבת 3שנה וחצי. כאן אני מספרת את מעשיהם של הקטנטנים שלי ....שאני כל כך אוהבת.

כינוי:  bbm

בת: 50

MSN: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2008    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      




הוסף מסר

11/2008

בתאל לומדת אנגלית


הרבה זמן שלא כתבתי ויש המוןןןןןןןןןן לספר

בתאל טוענת שהיא בכיתה א' , היא ממש לא מוכנה להסכים לשום דבר אחר, היא לומדת אנגלית ויש לה שבועון שהיא מקבלת עם עבודות וזה פשוט מצחיק, שאני מתקשרת אז היא אומרת לי "אמא , אבא מלמד אותי כיתה א'"

 

היא מתוקה אמיתית. רשמנו אותה לחוג אנגלית, אז היא יודעת ש"קנדי" זה סוכריה ומבקשת מכולם "קנדי" . היא יודעת שעכבר זה "מאוס" ומשויצה בכך.

אתמול גיליתי שהיא יודעת לספור על 5 בערך (באנגלית כמובן) , זה הולך ככה one,toot,freet וההמשך הוא משהו לא ברור.

היא סקרנית ושואלת אותי כל דבר איך אומרים באנגלית, היא רוצה לדעת וללמוד. חכמה שלי .

 

השבוע נסענו למאיה ושרנו שירים בדרך, אז היא יודעת בדיוק כמה אני מסמנת לה עם הידיים ואומרת את המספר וגם היה קטע שסיפרתי לה משהו , אז היא אומרת לי "אמא ואז , מה היה אחר כך" כפרה על הפה שלה , היא משחקת אותה עם משפטים , שאני לא יודעת מאיפה זה בא לה.

 

נכתב על ידי bbm , 19/11/2008 08:04  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



511
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , משפחתי וחיות אחרות , הורים צעירים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לbbm אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על bbm ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)