בין זינוק לזינוק יומנו של תייר בעולם מוזר.
הגיגים, מחשבות, רעיונות. |
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
יולי 2009
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
הבלוג חבר בטבעות: | 7/2009
תשובות לשאלון השבועי מה היה קורה אם היית נולדת בן (או ההפך לבנים)? לא היה ממשיך לשם המשפחה שלי, לא היה יורש לאבי ז"ל, ובאמת מעניין לדעת אם הייתי לסבית או סטרייטית. באמת מעניין. מה שבטוח, הייתי פמיניסטית, רעה כזו, שבנים שונאים.
מה היה קורה אם האויב\ת השבוע\ה שלך, היתה\היה הופך\ת לחבר\ה הכי טוב\ה שלך וההפך? אני מניח שהכוונה היא ל"אויב המושבע" ובכן, הוא מאוד מהר היה הופך לא להיות החבר הכי טוב שלי- כי בחיים האלה, יש סיבה שהוא אויב- וחושב ההיפך ממני- כי הוא פשוט טיפש.
כנ"ל לגבי חבר שלי- הוא מהר מאוד היה הופך מאויב לחבר- כי הוא אדם טוב.
מה היה קורה אם 1+1 היה שווה 8310? כלום- הכל היה מוכפל פשוט ב-4155, והיו ממציאים 1 חלקי 4155, כך שזה היה ה"אחד" שלנו. רבותי, מתמטיקה היא יסוד ההגיון האנושי. אנחנו כבולים אליה, כי אנחנו חושבים בהגיון. גם כשאנחנו סוטים מההגיון, הכל תמיד ביחס להגיון. לכן, המצאת מערכת מספרים שונה לחלוטין פשוט בלתי אפשרית.
מה היה קורה אם לא היתה לך טלויזיה? היו חסכים רבים לדעתי, ושיעמום רב מאוד בילדות, אם כי זה לא היה משפיע על גילאים מאוחרים יותר.
מה היה קורה אם לא היה לך מחשב? טוב, זה כבר היה קשה יותר. הרבה דברים לא היו מתקיימים, הייתי מתפתח לאט הרבה יותר.
מה היה קורה אם לא היה לך בלוג? הייתי תמיד חושב לפתוח אחד.
מה היה קורה אם ג’ יפית היתה מחליפה גוף עם בר רפאלי (אבל לא את הפנים)? לא משהו שמשפיע עלי, זה בטוח...
מה היה קורה אם לא היה את השאלון השבועי הזה? לא הייתי מעריך מחשב וטלויזיה יותר. היה נוח תמיד לנקוט בגישה הטכנופובית, "הישנה והטובה"- אבל אין זה כך, אני רק מרמה את עצמי. אז תודה!!
תארי מה היה קורה אם היית ההפך ממה שאת עכשיו? היה קורה ההיפך מכל מה שקורה לי עכשיו.
מה היה קורה אם תפוח האדמה לא היה קיים? לא היתה מתפתחת תרבות האינקה כמו שהתפתחה, ולספרדים היה פשוט יותר קל לכבוש את דרום אמריקה.
מה היה קורה אם הכל היה ההפך ממה שהוא עכשיו? היה קורה ההיפך מכל מה שאוכל לענות.
| |
| |