לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

סקס שקרים ומדיטציה


מחפשת את מזלי בעולם.

Avatarכינוי:  סקס שקרים ומדיטציה

מין: נקבה

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2011    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   




הוסף מסר

11/2011

סוג של פטריה..?


אני חושבת שאני מתחילה לחבב את מרכז אמריקה. יש לה קטע  כזה , היא  פשוט גדלה עלייך כמו פטריה עד שאתה מתחיל לפתח חיבה כלפיה.

באמת זה הולך להיות יותר ומשתפר ככל שאני י מבינה יותר ספרדית האנשים נראים לי חביבים ומחייכים יותר. וכבר הפנמתי שגי פי אס או אפילו מפה זה הדבר הכי חסר תועלת פה ואני מלמדת את עצמי לשנן בלוקים בראש לפי חנויות וצבעים כי אין פה שילוט או שמות רחובות.

 

והכל ביחד עם  המוסיקה הלטינית המתנגנת עוד משלהי שנות ה70 עושה לי משהו נעים בלב.

בסך הכל אני דיי מרוצה כרגע ( בטח יעבור לי הרגש החמים הזה עוד שעה )...

 

 

 


נכתב על ידי סקס שקרים ומדיטציה , 29/11/2011 20:31   בקטגוריות הונדורס, מטיילים, רוחניות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



סנטה לוסיה


אתמול אני והרצל ביקרנו בעיירה מקסימה ליד טגוסיגלפה ( הבירה ) . סנטה לוסיה היא עיירת כורים לשעבר שנמצאת עוד קצת במעלה ההרים והיא פשוט מקסימה. מריח כמו כפר ספרדי קטן עם נוף של ג'ונגל . יש שם יופי של עבודות עץ , יד ואומנות בזיל וזול אם מישהו אי פעם יהיה באזור...קריצה

 




 

ואת הסוס המקסים והלא קטן בכלל הזה מחימר קנינו בפחות מ 50 שקל !

 




 

נכתב על ידי סקס שקרים ומדיטציה , 27/11/2011 18:04   בקטגוריות העולם, מטיילים, הונדורס  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



מורידה את המילה "חייבת" מהלקסיקון


עד לפני יומיים הייתי מסכמת את המעבר שלנו למרכז אמריקה כאושר גדול. ההכרה שאני כבר לא חייבת לפרנס ולקום כל יום לעבודה שאני שונאת או לצורך העניין לעשות משהו מתוך כורח הייתה משכרת.

 

מבחינה תעסוקתית השנתיים האחרונות היו סיוט מתמשך הרצל היה סטודנט במשרה כמעט מלאה וכל עניין הפרנסה נפל עלי. נוסף לעסק עצמאי , עבדתי גם במשרה מלאה בעבודה ממש משעממת ולמדתי/סבלתי לימודים לתואר שני.

כך שכשהרצל קיבל הצעת עבודה למרכז אמריקה לא חשבתי פעמיים זה היה סולם מזהב שאפשר לי לרדת מכל הדברים שהרגשתי שאני עושה מתוך חובה וכי ככה צריך אבל הם פשוט גורמים לי לסבול. פתאום לראשונה בחיי קיבלתי לגיטימציה מלאה לא לעשות כלום ולשקול מחדש מה אני רוצה לעשות כשאני אהיה גדולה.

 

לצערי, חווית האושר והכרת התודה לעולם שלי נמשכה בדיוק שבועיים. קיבלתי פג תוקף על האושר ואני מתחילה להרגיש את השיעמום וחינוך הקומוניסטי שלי זוחלים לי מתחת  לורידים בקולה של אמא שלי :"זה מה שאת עושה כל היום?!"  "זה החיים שלך??"

 

הרצל הגיע לפה עם 2 מילים בספרדית ואחרי חודש וחצי אנחנו כבר באותה רמה של broken Spanish אבל הוא כל הזמן יוצא ומתעמת, ומאתגר ועובד ואילו אני מרגישה שאני קמלה לי בבית כמו האישה היפנית בבית לידי שרק מחכה ליד הדלת שהבעל יחזור.

זה דיי ברור לי שאני צריכה פשוט להסתובב בעיר ולמצוא עיסוקים או תחביבים להעסיק את עצמי  בהם ואני אפילו כבר מכירה פה כמה מקומיים אבל הפחד מהלא נודע גורם לי לכזאת דחיינות שאפילו פתחתי מחדש את הבלוג הזה אחרי חודשים של קיפאון רק בשביל למשוך זמן.

טוב אני מניחה שאחרי שחפרתי אתמול חצי יום לאשתו של הבוס של הרצל שכדי לחיות חיים מלאים ומספקים חייבים אתגר מתמיד ולהתעמת עם דברים אני חייבת לעמוד במה שאני מטיפה לו , לא?

 

זה רק מרכז אמריקה ,מה כבר יקרה? יחטפו אותי..?

 

נכתב על ידי סקס שקרים ומדיטציה , 15/11/2011 18:35   בקטגוריות העולם, חלומות ומימוש רצונות  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של סקס שקרים ומדיטציה ב-16/11/2011 18:15
 





הבלוג משוייך לקטגוריות: פילוסופיית חיים , סקס ויצרים , נשיות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לסקס שקרים ומדיטציה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על סקס שקרים ומדיטציה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)