פירסמתי את הסיפור הזה כבר בבלוג הרגיל שלי והינה היתחשק לי גם לפרסם אותו כאן.
תהנו.
אזהרה:סיפור זה מכיל גילוי עריות בין אחים וגם יחסי מין מפורטים(אכשהו XD)
אהבת אחים
ו
זה נחמד כשיש לך אח תאום. ככה אפשר להרגיז את המורים שלא מבדילים בנינו. זה מהנה בילדות אבל זה לא כך בגיל הנעורים, כאשר כבר מתחילים להתרחק.
אצלי ואצל אחי אריאול כמעט הכל זהה - אותו מראה, אותו קול, אותם תחביבים וכמעט אותן תכונות. אחד ההבדלים היותר בולטים בנינו הוא שאני נוהג כמו בחורה והוא גברי מדי.
היה זה שבוע לאחר שאמא שלי ילדה את אחותינו החדשה וחזרה הביתה. אריאול ואני היינו אז בני 16וחצי, חיים בחדרים נפרדים, כל אחד בקצה השני של הבית.
"מייק, אריאול יעבור לחדר שלך." היא אמרה לי כאשר חזרה הביתה מבית החולים.
"למה?" שאלתי ועלה סומק קל על פניי.
"כי לתינוקת אין חדר לישון בו, היא תעבור לחדר של אריאול. עוד מעט יתחילו בהעברת החפצים שלו לחדר שלך." היא ענתה לי וחזרה להניק את אחותי הקטנה.
רצתי לחדר וטרקתי את הדלת. לא מתוך כעס עליה, אלא שמחה. מעתה והלאה אני אוכל להיות יותר קרוב אליו.
לקראת הערב אריאול חזר עייף מאוד מאימון הכדורסל היומי שלו. ההורים בישרו לו שהוא עובר לחדרי והוא קיבל את הבשורה די קשה והתעצבן.
"למה אני חייב לישון איתו?!" הוא צרח עליהם. "אני לא יכול לקבל טיפה של פרטיות?! כל מה שקשור אליי קשור גם אליו מעכשיו?! בעבר לא הייתה לי בעיה עם זה, אבל עכשיו יש לי חיים משלי ולו יש חיים משלו!" הוא צעק יותר חזק ונכנס לחדר המקלחת בכעס. הייתי די המום מהתגובה שלו בקשר לבשורה שהוא עובר לחדרי. חשבתי שהוא יקח את זה באופן שונה ויקבל את זה, אבל הוא התרגז.
הלכתי לחדרי, שעכשיו הוא חדרינו. הדברים שלו והמיטה שלו היו מסודרים שם. לקחתי את התמונה של שנינו כשהיינו ילדים. הסתכלתי על התמונה וחייכתי. עד כמה היינו קרובים ואוהבים אז. עכשיו הכל עבר. הוא תמיד עם חבריו ובת זוגתו. אני כבר בקושי קיים בשבילו.
שכבתי על מיטתי ובהיתי בתיקרה.לאחר כמה דקות אריאול ניכנס במגבת והתחיל להתלבש.אני הסתכלתי עליו בזמן שהוא החליף בגדים והסמקתי מעט.אותה צורת גוף אותו צבע עור חיוור אותם מבנה רגליים וידיים.בדיוק כמו שאצלי רק שאצלו כול הגוף חזק יותר.
אריאול קלט שאני מיסתכל עליו וסיים להיתלבש מהר יותר.
"זאת אחת הסיבות שאני לא אוהב להיות איתך לבד..המבטים שלך."הוא אמר עדיין עם אותו הטון הכועס מקודם.
"אלו מבטים?"שאלתי בתמימות.
"אתה יודע מעולה!"הוא צעק ורכן מעלי בכעס.
הסמקתי עוד יותר כאשר ראיתי את פניו קרובות לשלי והרגשתי את נשימותיו ואת שיערו הארוך על פני ולידי.
הרמתי טיפה את ראשי אליו כדי שאוכל להרגיש את טעם שפתיו.אבל הוא הבין מה אני עומד לעשות והוא ישר קם מימני.
"אתה סתם סוטה חולני.."אריאול אמר לי ויצא מהחדר.
לאחר כמה דקות נירדמתי.
אריאול חזר לאחר חצות כולו שיכור התפשט לגמריי והלך לישון.אני היתעוררתי והתיישבתי על מיטתי.הסתכלתי על המיטה שלו וראיתי אותו בקושי מכוסה.כאשר אני מיסתכל על גופי אני לא מרגיש כלום אבל כאשר היסתכלתי עליו הרגשתי מין צמרמורת נעימה חולפת בגופי.
קמתי ממיטתי והתישבתי לידו.הגיע מימנו ריח מאוד חזק של אלכוהול אבל זה לא ממש היה לי משנה היתקרבתי אליו ונישקתי את שפתיו ברכות.
אריאול המשיך לישון כאילו שלא קרה כלום.הרגשתי את נשימותיו החמות על פני זה מילא אותי בהרגשה נעימה מאוד של שימחה.הורדתי את יד למטה במורד גופו עד שהגעתי לאיבר מינו.
שיחקתי מעט עם איברו והרגשתי איך הוא מתחיל לעמוד ולהיתקשח בידי.אריאול פתח את עיניו ונאנח קשות.
"מה אתה עושה?"הוא צעק עליי אבל לא בחוזקה כדי שאף אחד לא יתעורר.
"ששש..."לחשבתי לו ונישקתי את שפתיו שוב ברכות.
אריאול לא הביא לי לנתק את המגע בין בשפתינו והתחיל לנשק אותי גם.
השמיכה הקיצית הדקה החליקה מימנו והרגשתי את איברו מזדקף לגמריי.אריאול משך אותי אליו רכנתי מעליו ועברתי לנשק את צאוורו.עם שפתי הרגשתי את חום צאוורו ועם ידי הרגשתי את חום איברו.
הרגשתי את ידיו מחליקה לתוך תחתוני ומתחילה לעסות את איברי.גנחתי בשקט והתחלתי לרדת למטה במורד גופו.
ליקקתי את פיטמותיו והוא התחיל ליגנוח בשקט.המשכתי לרדת למטה עד שהגעתי לאיברו הזקוף והקשה.התחלתי ללקק אותו ואריאול התחיל לינגוח יותר חזק.ליקקתי את הקצה.הכנסתי את כול איברו לפי והתחלתי לימצוץ במהירות.
הרגשתי טיפה מוזר מכיוון שזה אחי התאום הרגשתי שאני מקיים יחסי מין עם עצמי אבל זה לא ממש היה לי משנה.
הורדתי את תחתוני ועליתי עליו.כיחכתי את איברי באיברו ושנינו גנחנו באותו הזמן.ההרגשה הייתה כול כך נעימה ולא רציתי שהרגע הזה יגמר.
הכנסתי את איברו לתוך חור ישבנתי לאט וגנחנו שנינו בשקט אך בחוזקה.שוב רכנתי מעליו וחזרנו להיתנשק בזמן שאיברו ניכנס ויוצא מישבני.הגברנו מעט את הקצב ולא רציתי שהרגע הזה יגמר.
הגברנו את הקצב עוד יותר.שנינו התחלנו הזיג וליגנוח בחוזקה.פחדנו להעיר את כולם אבל המשכנו.לא היה לנו משנה מכלום רצינו להאריך את הרגע אבל באותה השנייה שנינו גמרנו.הוא השפיך בתוכי ואני עליו.
לא היה לי כח להיתלבש וללכת למיטתי אז ירדתי מימנו ונישכבתי לידו.
"רציתי את זה כבר הרבה זמן.."הוא לחש.
הסמקתי מעט והתכרבלתי בו.הוא חיבק אותי ואני חיבקתי אותו.
"דרך אגב..זאת הפעם הראשונה והאחרונה.."הוא אמר ונירדם.
"בסדר.."אמרתי עם מעט עצב אבל גם עם חיוך.
מאז הפעם ההיא עברנו כבר כמה שנים.אחי עדיין בקטע של נשים ואני בקטע של גברים.לא היה בינינו שום דבר רציני חוץ מכמה נשיקות גנובות.אך מאז אותו היום היחסים בינינו השתפרו.
ועדיין עד היום יש לי רק מחשבה אחת.עד כמה אני אוהב ורוצה את אחי התאום אריאול.
רוצה את אחי התאום אריאול.