זה פוסט שאתם יכולים לקרוא בהחלט בהרחבה עליי, זה היה מאוד משחרר וקיבלתי את ה'השראה' בעקבות כמה פוסטים שהיו בסגנון בזמן האחרון. קודם כל, הוא יצא ארוך לגמרי. כי אני באמת מכירה את עצמי טוב ואין משהו על עצמי שלא כתבתי בפוסט, אבל יכול להיות שלא יהיה לכם כוח לקרוא (רוב הסיכויים...) ולכן אני לא רוצה להעיק עליכם. עשיתי לכם תמצית, בכל אופן, מוזמנים ללחוץ על הקטע המלא :) אני מאוד אשמח ויעריך אם תעשו את זה :)
נולדתי בתאריך ה24.8.94 שזה אומר שאני מזל בתולה, אם תקראו באתר כלשהו פרופיל מזל זה ממש כאילו נכתב עליי.
אחת התכונות הבולטות ביותר שלי זה הביקורתיות, אני מבקרת את עצמי כל הזמן וזה בלתי נסבל לעיתים קרובות.
אף אחד לא יכול להתחרות איתי בלהעביר ביקורת על כל העולם, אבל כמו שציינתי את הביקורת הקשה ביותר מקבלת אני.
אם בא לי, אני יכולה למצוא את הפגמים בכל אחד תוך פחות מדקה אבל בחיים לא תראו אותי מעירה למישהו בגלל ביקורת רעה כי אף אחד לא מושלם, וברור שגם אני לא. לפני שאתם מבקרים אחרים קודם כל תבקרו את עצמכם. אני שונאת לא להשיג את מה שאני רוצה. מומחית לפרטים הקטנים.
אני נפתחת לאנשים במובן מילולי רק כעבור כמה זמן, כי קשה לי לסמוך על אנשים ולהאמין בהם, זה דבר שלא היה לי ולמדתי עם הזמן. אחד הדברים שאני הכי שונאת, זה להרגיש חוסר שליטה, אני אוהבת לשלוט במצב ולא סובלת כשאומרים לי מה לעשות. אני מנתחת כל דבר שנקרה על דרכי לפרטי פרטים, עד כדי כך, שלעיתים קרובות קשה לי לראות את המכלול. דורשת מעצמי הרבה, בדרך כלל יותר ממה שאני יכולה.
כשאני נקשרת לאנשים אני אהיה הכי תומכת ונאמנה בעולם, אני לא יודעת להיפרד רגשית ולמעשה לא נפרדת.
יש לי זיכרון מצוין, וזה אומר שאני זוכרת אירועים ספורים מגילאים צעירים, דיבורים מעשים ורגשות, את האנשים שביליתי איתם וצחקתי איתם עד אין סוף אבל במיוחד את סוג האנשים שהיו לצידי ותמכו ברגעים הקשים ובדמעות שלא פוסקות.
אין מצב שאני אשכח אירועים חשובים והדברים שגרמו לי אושר וכאב יותר מהכל.
אני שונאת שמבקרים אותי, כי אני מבקרת מספיק את עצמי ולא צריכה ביקורת נוספת על איך שאני נראית או המעשים שאני עושה והדברים שאני מאמינה בהם.
אני טיפוס עקשן, וקשה לשנות את הדברים שאני מאמינה בהם והולכת להמשיך איתם; אז עדיף שלא תתווכחו איתי אפילו על דברים יומיומיים כי בסופו של דבר אני יעשה את מה שאני רוצה ושום דבר לא ישנה את הדעה שלי.
כשכתבתי ברשימות שאני אמפטית גם התכוונתי לזה. רוב הפעמים שפורקים בפניי את הלב ודעות אישיות, או שאני קוראת סתם דברים בבלוגים של אנשים שאני אפילו לא מכירה, אני יכולה להתחבר ולהבין טוב מאוד אפילו במקרים שלא עברתי את המצבים האלו, אבל זה לא אומר שאני חייבת להסכים. אנשים אחרים לא יכולים לצפות ממני להיות אמפטית כשאני לא יודעת מה קורה מתחת לפני השטח.
כמעט תמיד אני משתדלת להאמין בדרך שבחרתי להיות בה ומאמינה שהכל קורה כי זה צריך לקרות, אין צירופי מקרים.
אוהבת לתת מעצמי וללמד אחרים, להראות להם את האור בקצה המנהרה במצבים חשוכים ולצחוק עד אין סוף בבילויים
נצחיים.

:)נעים להכיר. אוהבת אותכם המון!