טוב אז הסיפור מתחיל ביום שני (השבוע) שאני עובד בדואר ומקבל הודעה משי שושן בזמן עבודה, הוא שאל אותי אם אני רוצה לנסוע למימדיון ב30 שקל. בלי להסס יותר מדי אמרתי לו שכן, אבל רק אז הוא אמר לי שצריך לקום ב7 בבוקר כדי להספיק לאוטובוס, אמרתי לו שאני בחיים לא קם בשעות כאלה אפילו לא לבי"הס אז הוא אמר לי שאני יבוא לישון אצלו, הסכמתי (לא הייתה לי ברירה). אז חשבנו שיהיה משעמם לבד אז אמרנו למור אופיר ואת אור בן שיטרית והם גם לא היססו יותר מדי.
(מעבר חד ללילה) באתי לשי באיזה 11 והשתעממנו רצח אז עיצבו את הדר באיי סי קיו וזה שרף איזה שעה וחצי, אחרי זה לא היה מה לעשות ואני הייתי צריך את ארוחת 1 בלילה שלי ושי לא האמין כמה בן אדם יכול לאכול ב1 בלילה (קורה) קיצר נרדמנו ב4 ואמא שלו גירדה אותנו מהמיטות ב7 בבוקר ואז נסענולמתחם אוטובוסים יצאנו ב7 וחצי מב"ש והגענו ב10 חצי בגלל הנהג המפגר הזה שחשב שהוא איזה שלום אסיאג והוא לא היה מצחיק, בכלל לא.
קיצר הגענו ועשינו את התותח בגלל המסורת ועוד כמה דברים.
אחרי ז הגיע הקטע של המגלשות ואני פחדן רצח בדברים האלה אז עליתי למגלשה הלבנה הקטנה יחד עם ילדים בני 5-12 בערך בזמן שחברים שלי מדחקקים עליי מהמגלשה הלבנה הגדולה (בני זונות). אחרי זה הלכנו לאבובים (היה תור של איזה שעה לכל דבר) ותקענו אותם (חחחחחח) עד שאמרו לנו שאם עוד פעם זה קורה מעיפים אותנו משם או משהו כזה.
אחרי זה הלכנו לבריכת גלים ןקפצנו אחד את השני עד שהמציל יצא עלינו, אחרי זה הלכנו לאבובים של הפנאן, התחלנו להפיל אחד את השני ותקענו את כל מי שהיה מאחורינו.
אחרי שכולם ירדו עליי על זה שלא עליתי למגלשה הגדולה הייתי חייב לעלות על משהו חזק שישתיק אותם אז עליתי עם מור על הסקייטבורד (לא יודע איך קוראים לזה) ופחדתי רצח וז שנפלנו התעצבנתי רצח בגלל שזה לא היה מפחיד בכלל אז התבאסתי והתחלתי לקלל את עידן מימון (סתם בשביל הכיף), אחרי זה רציתי לעלות למגלשה הגדולה הלבנה אבל לא היה זמן אז נסענו הביתה.
היה כיף רצח מקווה שיהיה עוד יום כזה.