כינוי:
עפריקוש:)) מין: נקבה תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
אוגוסט 2008
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | | |
הבלוג חבר בטבעות: הוסף מסר | 8/2008
 האביר על הסוס הלבן (גלי) - פרק 19 - מסיבת פיג'מות לבנות בלבד
עוד פרק !! יוהו !! תגובות !!
פרק 19
מסיבת פיג'מות לבנות בלבד
"בנות, תפסיקו!" צעקתי ורצתי לעזור . "תעזבי אותן !" צעקה עליי שי . "זה מעניין לי את ה'מה שמו' מה שאמרת כרגע !" יריתי אלייה והפרדתי את הבנות . טיפול בשיער , זה מה שמתאים להן עכשיו . "בואי אושרת" אמרתי ולקחתי איתי את ה"רדיו דיסק" . "לא סיימתי איתך , כלבה !" צווחה מאחורינו לי .
אושרת נשכבה על המזרון של דניאל והחלה לבכות . "אושרתי , מה קרה ?" שאלתי ולטיפתי אותה . "למה היינו צריכות לריב ? לריב עם לי זה הדבר הכי גרוע שיש..." בכתה . "בגלל זה את בוכה ?" ריחמתי . "כבר רבתי איתה פעם ..." "נו, ומה היא כבר הספיקה לעשות לך ?" "לקחת לי את החבר" שתיקה שררה בחדר . "נורא ואיום !" שאגתי . "אני אהבתי אותו , הוא נקלע לרשת שלה והיא זרקה אותו כשנכנעתי . ולא , נשבר הלב ורצה לחזור אליי אבל לא הסכמתי , הוא שבר גם את הלב שלי..." בכתה. "מי זה היה ?" שאלתי . "שחר , לפני התקופה השחורה שלו " "ואוו.." יותר מידי אינפורמציה על שחר . "הייתה תקופה כזאת בחייו ?" גיחכתי . "אומרים שבגלל שלא רציתי אותו הוא התחיל להפוך ל.. אימו .. או איך שלא קוראים לזה ..." "ואוו..." חזרתי על המילה . "רוצה לישון אצלי ואצל חברה שלי , נעשה מסיבת פיג'מות , תזמיני גם את טולי !" התלהבה ונגבה את הדמעות . "נשמע מגניב !" התלבהתי גם אני . "יש עוד מישהי שאת רוצה להזמין ?" שאלה . "בר וקורל , הבנות הכי מקסימות שתפגשי !" קרצתי . "אוקי , אצל אצלי בחדר ..." אמרה ויצאה מהחדר . יו!! איזה כיף ! מסיבת פיג'מות לבנות בלבד !!
"היום , אצל אושרת , מסיבת פיג'מות , באה ?" "אוקי , להגיד גם לקורל ?" "כן, אז נפגש !" "ביי" ניתקתי . היה קצר וקולע .
לבשתי פיג'מה אירגנתי תיק מלא לקים , שק שינה , בובה קטנה וגם מזרון . טולי יצאה איתי מהחדר וקורל ובר בדיוק יצאו גם הן . "בדיוק באנו ללכת אליכן !" אני וטולי רצנו אלייהן . "גם אנחנו באנו ללכת אלייכן" אמרה בר . "אז.. איזה חדר היא ?" שאלה קורל .
לבסוף הגענו לחדר של אושרת באיחור של רבע שעה (לא מצאנו את החדר) . "חשבתי שנתחיל בלהכיר אחת את השנייה ויש לי משחק ממש טוב , תוציאו לקים" אמרה אושרת . כל אחת הוציאה את הלקים שלה . "דבר ראשון , לשבת במעגל ולהגיד את השם של כל אחת" הסבירה . התיישבנו במעגל ואני התחלתי . "גלי" , "בר" , "קורל" , "אושרת" , "איה" , "טולי" . לאיה היה שיער גולש וארוך מאד כמעט עד לברכיים וצבעו היה שטני. הוא היה חלק ונעים . היא הייתה לבושה בפיג'מה קייצית של "בתי בופ" . אהבתי את הפיג'מה , היא יפה מאד . "עכשיו כל אחת תיקח לק בצבע שונה" המשיכה אושרת . לקחתי לק שחור , נירא לי שהוא של איה או אושרת . "אני לקחתי לק בצבע ורוד , שממש לא אופיני לי . עכשיו צריך להמציא לי שם חיבה של חמש אותיות ולכתוב כל אות על הציפורניים ברגליים ..." חייכה . "יש אציטון ??" ישר נלחצה איה . צחקנו . הבנות הירהרו ."אושרי ?" שאלתי . "לא..." הירהרה בר . "אושיק !" צווחה איה בשמחה . "טוב!!" הסכימו הבנות . אני אישית יותר אהבתי את אושרי . אושרת כתבה על צפורנייה בורוד פוקסיה של בר . זה היה כתב דיי כושל . "אושיק..." מלמלה אושרת . "עכשיו גלי !" התרגשה איה . "תזכרו - יש לי 5 אצבעות בלבד !" הזכרתי לבנות . "ואני חשבתי שיש לך 6..." הרהרה בציניות בר . צחקנו וזרקתי עלייה כרית . "גלינק , גלינק !" המציאה טולי . "אהבתי !" אמרתי . הבנות הנהנו והסכימו . כך המשיך המשחק יצא ש: איוקה , גלינק , אושיק , ברקיק , קורקו וטוליק . זה היה בכוונה שלכולן יש ק' בשם ? .
נשכבתי על המזרון והתכרבלתי בשק שינה . "אז ... מה עם בנים ? לא הספקנו לדבר עלייהם !" התהפכה בר בתוך השק שינה . "אושרת ..?" שאלתי . "אין , אתן יודעות ..." הסמיקה . "ויש משהו על הכוונת ?" שאלתי בהתלהבות , כאילו ילדה בת 12 שמשחקת "אמת או חובה" . "אמ..." גמגמה והוסיפה בבישנות "הראל" . הייתה שתיקה . "באמת ?! איזה חתיך הוא , ת'אמת בנות !" הצטרפה אלייה איה . "מה, זה לא טוב ?" שאלה אושרת באי נוחות . "הכל טוב ובסדר חוץ מי זה ש.." התחילה בר להגיד ועצרתי אותה "שהוא חבר שלי" . השתיקה המשיכה . "אבל אני לא מאשימה אותך , הוא הבחור הכי חמוד ויפה וחתיך שאני מכירה" התמוגגתי . "אני לא ידעתי , לא דיברנו על זה בכלל ..." התביישה אושרת - בצדק , איזה פאדיחה . "למי יש עוד חבר , ככה שאני אדע לא להאהב בו בפעם הבאה ?" שאלה אושרת . "אושיק , אני חברה של עידו " אמרה בר בהחלתטיות . "לא רבתם ?" שאלה קורל . "מה ? למה לא מספרים לי כלום ?!" שאלתי בנמרצות . "עידו היפה ?" שאלה אושרת את איה . "כן , הוא..." לחשה איה והמשיכה להקשיב לבר . "מה שקרה זה שרבנו והשלמנו , שום דבר אבל אני שוקלת להפרד ממנו ..." מלמלה את המשפט האחרון . "למה ?" שאלה טולי . "טוליפ , אה.. טוליק" צחקה בר "אני פשוט כבר לא כל כך אוהבת אותו ..." הרכינה את הראש . "אה.." הרהרתי . דפקו בדלת . "כן!" צעקה איה . הדלת נפתחה . "את פה !" נכנס הראל . "כן , אני פה .." ענו כל הבנות . "גלי , התכוונתי..." צחק . שחקנו גם אנחנו . "אני חייב לדבר איתך ..." הוא גמגם . הסתכלתי על הבנות , הן לא אמרו כלום . הלכתי אליו . יצאנו מהחדר .
"כן, הראלי ?" פחדתי שיבוא מה שלא רציתי שייצא מפיו . "זה קשור ב...
זהו... ביי
נ.ב. תגובות !!
| |
 האביר על הסוס הלבן (גלי) - פרק 18 - קרב היפ-הופ
עוד אחדדדד:
פרק 18
קרב היפ-הופ
הייתה שתיקה . "למה אתה עושה לי את זה ?! ועוד אחותי ?!" יצאנו אל המסדרון בכדי לא להעיר את דניאל וטולי . "תקשיבי , זה לא אני..." לחש . "אז אתה שליח ?" שאלתי יותר רגועה . "כן , משהו כזה ..." הרהר . "של מי ?!" שאלתי מתלהבת והוספתי "הוא יודע שיש לה חבר ?" "כן, הוא יודע , היא יודעת גם מי הוא," ליטף אותי "את באמת חשבת שאני ככה ארצה את אחותך ? נו באמת ..." נאנח . "אז מי זה ?" שאלתי . "את לא תאמיני ..." לחש . "נו.. מי ?!" שאלתי בקוצר רוח . שמתי לב שהראל אוהב למתוח אותי . "ש... שחר..." גמגם . "הפריק ההוא ?! זה שלובש שחור ובלוקר שלי ? די..." התלהבתי . "האמת היא , אל תגלי לדניאל , הם כבר התנשקו ..." לחש . "אני לא מאמינה !" "גם אני לא האמנתי !" "ואם היא יודעת שזה הוא, למה הוא ממשיך לשלוח לה ?" "אני אספר לך את הספור" התחלנו ללכת בפיג'מות ברחבי הפנימייה . "בלילה קר אחד..." ניסה להתחיל את הספור אבל עצרתי אותו "דלג.. לעניין !" "היא עזרה לו באנגלית , כמו שאת יודעת , היא מורה פרטית ללא תשלום ..." "נו , ו..?" שאלתי בנמרצות והגברתי את קצב ההליכה . "הוא יתאהב בה . פעם אחת הם פשוט התנשקו " "לא נכון !" "רבע שעה או משהו כזה . והיא אמרה לו שהיא לא יכולה לעזוב את דניאל ושהיא אוהבת את החבר שלה וזאת הייתה טעות הנשיקה הזאת ..." "איזו מלכה... אז מה הקטע עם ה"מכתבי אהבה נואשים" האלו ?" "הוא מאוהב בה קשות ולא רוצה לוותר עלייה" עצרנו . "איזה מזל שאנחנו אוהבים אחד את השני ..." התמוגגתי . התנשקנו . רון הלך לידנו . מבטו נירא עצוב . הארכיון שלי בראש החל לרוץ , הנשיקות , החיבוקים ... עצרתי את הנשיקה . "אתה בא לחדר ?" שאלתי את הראל מבוהלת במקצת . "בטח" ענה והמשכנו ללכת לחדר .
בהפסקת הצהריים של כיתות הלימוד של הקיץ מצאתי את אושרת . "יו, טוב שמצאתי אותך!" נתתי לה כיף . "אז הבאת את ה"רדיו דיסק" ?" שאלה אותי מתרגשת . "בטח!" עניתי . הכנסתי את הדיסק . "מוכנה ?" שאלה . "כן" נשמתי עמוקות . הבאסים החלו, הכל התנגן. רגלי נעו בתנועות היפ-הופ למיניהם . סלייד , תנועות על הרצפה , גלים ועוד . לאט , לאט התקבצו אנשים מסביבנו . הם מחאו כפיים . "אושרת וגלי..." מלמלה משהי מהקהל . היא נכנסה לרחבה . הפסקתי את המוזיקה ועצרנו בריקוד . אושרת לימדה אותי: "כשמישהו מתפרץ לרחבה זה אומר שהוא רוצה קרב היפ-הופ וצריך לסגור את המוזיקה ולעמוד בצורה קשוחה" . עשיתי כדבריה . "פחח , מה הולך איתכן ?!" זלזלה הנערה . רציתי להוציא לה לשון אבל התחרטתי . "מה זאת אומרת , לי ?" שאלה אושרת והתקרבה אליה . אז ככה קוראים לבחורה... "בנות!" צעקה לי . שתי בנות התקרבו גם הן לרחבה . "תכירו," הציגה לי "שי ונעמה" . "אני לא מסוגלת לעשות קרב היפ-הופ איתן..." לחשתי לאושרת באוזן . "מה ? הן בכלל לא יודעות לרקוד , אל תפחדי..." לחשה חזרה בביטחון . "אז.. יש לכן מוזיקה נורמאלית במערכת הגרועה הזאת ?" שאלה לי בהתנשאות . "ועוד איך , בובה !" הרתיעה אותה אושרת . הרגשתי שגם אני צריכה להשחיל איזה משפט יוצא דופן . "אז נתחיל ?" שאלתי . יופי , איזה משפט ! אושרת הכניסה דיסק חדש למערכת . המוזיקה שוב החלה והבנות שמולנו עשו את אותן התנועות ביחד . דווקא יפה , אהבתי . "את הריקוד שהמצאנו ביחד .." לחשה אושרת במהירות . בר נכנסה לקהל שלידה רון והם הריעו לנו . שתינו עשינו ריקוד ביחד ולא הורדתי את עיני משלושת הבנות הפוציות האלו . "אוו..." לחשים בקהל . התחלתי לאהוב את הריקודים , הקרבים , המוזיקה . הבנות שמולנו פיזרו את השיער . "ברביות ..." זלזלתי . שי פתחה בצעדי ריקוד מהירים . מיד נכנסתי לה לריקוד ועשיתי תנועות שלעצמי . "ואוו , יפה בשביל מתחילה..." העירה לי . "נעמה , תני להם בראש !" נתנה שי את מקומה . נעמה עשתה הרבה גלים בגופה אבל היא לא עוברת את הרמה של אושרת בגלים . אושרת עשתה מולה גלים יותר יפים ממה שהראתה לי בשיעור הראשון שלנו . אושרת דחפה את נעמה . נעמה נפלה על הרצפה בבהלה . "מה זה ?! אלימות ?!" כעסה לי והוסיפה "אני יראה לך מה זה לפגוע בבנות שלי !" . הן התחילו למשוך אחת לשנייה בשעירות ולהפיל על הרצפה . כיביתי את המוזיקה .הקהל התפזר והתרחק אבל לא הוריד את עיניו מהבנות הרבות .
זהו להפעם..
| |
 האביר על הסוס הלבן (גלי) - פרק 17 - רקדנית חדשה
סוף סוף עוד פרק , אני אוסיף עוד !
פרק 17
הרקדנית החדשה
התעוררתי ב-10 בבקר . הראל לא היה בחדר . דניאל וטולי שכבו אחד ליד השני ועוד ישנו . דפקו בדלת והכניסו מלמטה פלייר אדום . הלכתי לקחת אותו . "הפעלות הקיץ" - הייתה כותרת גדולה באותיות לבנות מובהקות . כל קיץ יש דברים חדשים . המשכתי לקרוא בעיון . "בריכה..." אני יודעת , דילגתי . "לימודי השלמה..." מכירה כבר , לא אוהבת ... "ספורט..." שונאת . "חוגים חדשים" הו , את זה אני אוהבת ! "חוגים חדשים ! - עיצוב בגדים , צילום , ריקוד (קלאסי , מודרני , היפ-הופ וג'אז) , מקהלת הפנימייה .." עצרתי על הריקוד שעניין אותי יותר מכל . המשכתי לקרוא . "לכל הפרטים יש לפנות למנהלת ". התלבשתי במכנס קצר ג'ינס וגופייה . נעלתי כפכפים וסרט על ראשי הונח . יצאתי מהחדר והשארתי אחריי פתק "יצאתי למנהלת , אחזור בקרוב , גלי" . כבר החלטתי לעבור בלוקרים. הלוקרים משתנים בגלל לימודי הקיץ של הילדים . הלוקר שלי הפך להיות לוקר של פריק , שכחתי איך קוראים לו .. אמ... שחר אני חושבת .. התקבהלות רבה חלה במסדרון . הראל תפס אותי . "היי" אמר . "היי , מה זה ?" שאלתי . "אה , אושרת ..." אמר כבדרך אגב . "מי זאת ?" שאלתי . "אחת שלומדת איתי ..." ענה . "מה מיוחד בה ?" שאלתי לא מבינה . "תכף תהיה מוזיקה , את תביני .." ענה ונכנס לכיתת מדעים . נדחפתי בין התלמידים ועמדתי ראשונה . נערה לבושה שחור ושיער שטני , מאופרת בשחור . בגדים גדולים ושרשר(ת) על צווארה . כבר ידעתי מה היא רוצה לעשות . היא הדליקה את השיר LIP GLOOS של ליל מאמא .
{{{ http://www.youtube.com/watch?v=BCvXzjGRnKc }}
היא עשתה את כל צעדי ההיפ הופ האפשריים . שבירה , גל ואחרי זה סלייד . היא לא פיספסה כלום , כמו בקליפ . מחאתי כפיים בצביעות . אני מה זה הולכת להיות יותר טובה ממנה ! חשבתי . הלכתי בנמרצות לקבוע חוג היפ הופ .
ישבתי בחדר עם הגיטרה וניסיתי להוציא ממנה צלילים . בביאוס שמתי את הגיטרה בצד . אף אחד לא היה בחדר . פתחתי את המחשב ונכנסתי לקליפ של זה:
http://www.youtube.com/watch?v=dCWUiBn2yXc
ניסיתי לרקוד . גל , שבירה וסלייד . לא ריחמתי על הריצפה . "טוב , אני חייבת להשתפר !" . נשמעו דפיקות בדלת . הלכתי לפתוח . אושרת עמדה שם עם מטאטא , מגב , דלי ומקרצפים . "זה החדר של גלי , טולי והראל ?" שאלה . "כן" פסקתי . "יש לי עבודות שרות ואני צריכה לנקות לכם את המקלחת ..." הסבירה באדישות . "כנסי..." הכנסתי אותה . "אכפת לך אם אני ישים מוזיקה ?" שאלתי . "לא" פסקה . הדלקתי את השיר GET LOW של T-PAIN וFLO RIDA .
http://www.youtube.com/watch?v=d_65sBG28Ew&feature=related
היא התחילה לקרצף . "תא יכולה ללמד אותי היפ-הופ?" שאלתי וכיביתי את המוזיקה . "אין בעיה !" שמחה . "תדליקי את המוזיקה !" הוסיפה . הדלקתי ונעמדתי לידה . "נתחיל בגל" הדגימה . חזרתי אחרייה . ככה כל שאר היום . נכנסים אנשים יוצאים , צוחקים , מגחחים , נכנסים .
"פו.. זה היה קשה .. אף פעם לא רקדתי כל כך הרבה זמן ..." אמרנו ביחד . צחקנו . "באיזה חדר את ?" נזכרתי לשאול . "חדר 102" ענתה בעיפות . "אני חושבת שכדאי שאני אלך..." ענתה . "מחר אחרי הלימודים את ממשיכה , אין סיכוי שנהיה צוות שאני לא יודעת כלום ..." נזפתי בה בצחוק . "אוקי , אבוא אחרי הלימודים.." נפרדה ובידייה המלאות בחומרי ניקוי וכלים יצאה מהחדר . הו... נאנחתי ונכנסתי למקלחת . כשיצאתי כבר דניאל היה בחדר וטולי לידו . כמה זמן כבר התקלחתי שהם הספיקו להירדם ? . נכנסתי למיטה . ברגע שעצמתי עיניים ועוד לא הספקתי הראל נכנס בשקט בשקט ושם על המיטה של טולי תמונה . "הראל !" צווחתי . "שיט.." מילמל . "אני לא מאמינה !"
| |
|