על קו האופק כמו עפיפון אני מרחף בשמי האופק. |
| 12/2009
פלאשבק ממחשבות ספטמבר אתמול חשבתי על מה שאמרתי לו בלילה ההוא שדיברנו לבד כשהייתי חולה. אני חושב שהמסקנה שאני בוחר לראות מההיכרות הזו עם הבחור שהיכרתי לאחרונה (שאם הספקתם לקרוא, תבינו שהוא איכשהו נגע בי מאוד והתעלה על האחרים שניסו).. היא להבין שהוא עזר לי לשנות את המצב שהייתי בו. אני מאוד רוצה אותו, אבל הוא כנראה לא רוצה אותי, או אין לו מקום בשבילי בלב שלו.. לא משנה כמה אני מנסה להתקרב אליו, עדיין נמצא אצלו בראש אהבתו הקודמת שהוא עוד לא סגר איתה מעגל. לא משנה כמה אני אנסה, תמיד אני ארגיש שאני אף פעם לא אוכל להיות במקומו ולמלא את החלל העצום הזה שתפס כל כך הרבה מחייו. אף פעם זה לא יהיה מספיק, תמיד זה יהיה קרוב והוא תמיד יתרחק, יישאר סגור, מרוחק ויחכה לו למרות שהוא בעצם.. איננו.
ולמרות האכזבה העצומה, אני בוחר לראות את המצב באור חיובי, לפחות משתדל. אני הבנתי שהלב שלי כן פתוח לאנשים אחרים, הוא פשוט מחכה לבנאדם הנכון שיידע לקרוא אותי כמו שצריך. אני הבנתי שאני פשוט מחפש אנשים שעושים למען אחרים, שמקדישים את חייהם לעזרה ולהושטת יד. אני כל כך מעריך את הטוב הזה שבו, שזה עזר לי להבין מה הדבר שאני הכי מחפש בגבר. אני עכשיו יודע להתכוונן, והכי חשוב שגיליתי על עצמי שאני כל כך מתגעגע לאהוב ומסוגל לעשות את זה באותה תשוקה כמו פעם וששום דבר לא השתנה. תמיד נשארתי אני, והתמימות שלי לא השתנתה או נאבדה לי במהלך השנה וחצי האחרונות שאני בצבא והכל נורא מטשטש לי.. זה פשוט היה קבור ורק הייתי צריך להתכוונן.
הוא אמנם לא יראה את זה.. אבל אני מעריך אותו מאוד.. הוא בנאדם כל כך טוב. למרות שאתה לא מסתכל עליי באותו אור ותשוקה בה אני רואה אותך.. עזרת לי ללמוד המון על עצמי לאחרונה ולענות על כמה שאלות שקיננו בי בתקופה האחרונה והציקו לי מאוד. תודה לך.. והלוואי ותהיה מאושר כמו שאתה צריך להיות.. גם אם בלעדיי.
אני חושב שאני אמנע מלהגיד לו את המילים האלה ישירות.. ואתן לו להתרחק ולהתרחק.. כמו שהוא בוחר לעשות. כמו שטוב לו לעשות כרגע.. ואני מכבד את זה. אבל כוסעמק, יש לי בית ריק והיה יכול להיות כזה רומנטי :)
עפיפון.. (שכבר לא מפחד להתאהב בתמימות הדעת)
| |
|