לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

בננה - הבלוג לבנות



Avatarכינוי:  שרוני - מנהלת בננה

בת: 31





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

7/2008

איך להכין עוגת שוקולד


[המידע נלקח מספר 'ילדים מבשלים' ]

 

חומרים:

2 כוסות קמח

5 כפות קקאו

2 כפיות אבקת אפיה - 2 שקיות קטנות

250 גרם מרגרינה רכה

כוס וחצי סוכר

3 ביצים

שלוש רבעי כוס מים - או חלב

 

כלים:

תבנית אפייה מספר 22

כוס

כף,כפית,כף עץ

נפה

קערה גדולה

צלחת

מרית גומי

מטלית סירים

 

 

1. מחממים את התנור מחום בינוני

משמנים תבנית אפייה עגולה בקוטר 22 ובגובה 6 ס'מ

מנפים יחד את הקמח, הקקאו ואקת האפייה לתוך צלחת.

 

2. שמים בקערה את המרגרינה והסוכר.

בוחשים היטב בכף עץ עד שהתערובת אחידה,

מוסיפית תמצית וני ובינים. בוחשיפ לאחר כל תוספת.

 

3. מוסיפים לקערה חלק מהתערובת המנופה וחלק מהנוזלים.ובוחשים לאחר כל תוספת.

ממשיכים עד שכל הקמח והנוזלים הוכנסו

 

4. ממשיחים לבחוש עד שהתבליל נראה אחיד וחלק.

מעבירים את התבליל לתבנית,

ומנקים את דפנות הקערה במרית גומי - אפשר ללקק אחר כך =P

 

5.  אופים במרכז התנור למשך 45 דקות.

נועצים קיסם במרכז העוגה,

אם הוא יוצא יבש העוגה מוכנה =]

 

6. מוציאים את התבנית בזהירות .

מצננים מעט ומוציאים את העוגה מהתבנית.

אם רוצים מצפים בקרם. מתכון בקרוב..

 

 

- הספר די ישן בגלל זה השפה טיפה מוזרה........

 

מקווה שיצא טעים.

תגידו איך יצא אם הכנתם ;]

נכתב על ידי שרוני - מנהלת בננה , 2/7/2008 01:23  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



8,643
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לשרוני - מנהלת בננה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על שרוני - מנהלת בננה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)