[המידע נלקח מספר 'ילדים מבשלים' ]
חומרים:
2 כוסות קמח
5 כפות קקאו
2 כפיות אבקת אפיה - 2 שקיות קטנות
250 גרם מרגרינה רכה
כוס וחצי סוכר
3 ביצים
שלוש רבעי כוס מים - או חלב
כלים:
תבנית אפייה מספר 22
כוס
כף,כפית,כף עץ
נפה
קערה גדולה
צלחת
מרית גומי
מטלית סירים
1. מחממים את התנור מחום בינוני
משמנים תבנית אפייה עגולה בקוטר 22 ובגובה 6 ס'מ
מנפים יחד את הקמח, הקקאו ואקת האפייה לתוך צלחת.
2. שמים בקערה את המרגרינה והסוכר.
בוחשים היטב בכף עץ עד שהתערובת אחידה,
מוסיפית תמצית וני ובינים. בוחשיפ לאחר כל תוספת.
3. מוסיפים לקערה חלק מהתערובת המנופה וחלק מהנוזלים.ובוחשים לאחר כל תוספת.
ממשיכים עד שכל הקמח והנוזלים הוכנסו
4. ממשיחים לבחוש עד שהתבליל נראה אחיד וחלק.
מעבירים את התבליל לתבנית,
ומנקים את דפנות הקערה במרית גומי - אפשר ללקק אחר כך =P
5. אופים במרכז התנור למשך 45 דקות.
נועצים קיסם במרכז העוגה,
אם הוא יוצא יבש העוגה מוכנה =]
6. מוציאים את התבנית בזהירות .
מצננים מעט ומוציאים את העוגה מהתבנית.
אם רוצים מצפים בקרם. מתכון בקרוב..
- הספר די ישן בגלל זה השפה טיפה מוזרה........
מקווה שיצא טעים.
תגידו איך יצא אם הכנתם ;]