[ מתוך הספר 'ילדים מבשלים' ]
חומרים:
150 גרם מרגרינה ללא מלח
100 גרם אבקת סוכר
1 חלמון ביצה
כפית וחצי תמצית וניל
כלים:
קערה גדולה
כף עץ
נפה
כף
כפית
1. מוציאים את המרגרימה מהמקרר כשעה לפני ההכנה כדי שתהיה רכה.
שמים בקערה ומועכים היטב
עד שהמרגרינה רכה וחלקה.
2. מנפים את אבקת הסוכר לתוך הקערה
ובוחשים את הסוכר והמרגרינה.
[ אם רוצים להכין קרם שוקולד אז מוסיפים 2 כפות קקאו.]
3. מוסיפים את החלמון ואת תמצית הוניל - חלמון זה הצהוב.
ממשיכים לבחוש עד שהקרם נעשה חלק ואחיד.
אם הקרם רק מדי מקררים אותו 15 דקות במקרר.
4. אפשר למרוח את הקרם הזה על העוגת שוקולד
חשוב לזכור! למרוח את הקרם על העוגה שכהיא קרה לגמרי!
5. אפשר לקשט את העוגה כרצונכם.
לקשט עם סוכריות צבעוניות, גומי מרשמלו ועוד..
אם אתם מכירים עוד מתכונים רשמו לי בתגובות ואני יוסיף בכיף =]