לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

בננה - הבלוג לבנות



Avatarכינוי:  שרוני - מנהלת בננה

בת: 31





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

7/2008

איך להכין קרם לציפוי לעוגה


 

[ מתוך הספר 'ילדים מבשלים' ]

 

חומרים:

150 גרם מרגרינה ללא מלח

100 גרם אבקת סוכר

1 חלמון ביצה

כפית וחצי תמצית וניל

 

כלים:

קערה גדולה

כף עץ

נפה

כף

כפית

 

 

 

1. מוציאים את המרגרימה מהמקרר כשעה לפני ההכנה כדי שתהיה רכה.

שמים בקערה ומועכים היטב

עד שהמרגרינה רכה וחלקה.

 

2. מנפים את אבקת הסוכר לתוך הקערה

ובוחשים את הסוכר והמרגרינה.

[ אם רוצים להכין קרם שוקולד אז מוסיפים 2 כפות קקאו.]

 

3. מוסיפים את החלמון ואת תמצית הוניל   - חלמון זה הצהוב.

ממשיכים לבחוש עד שהקרם נעשה חלק ואחיד.

אם הקרם רק מדי מקררים אותו 15 דקות במקרר.

 

4. אפשר למרוח את הקרם הזה על העוגת שוקולד

חשוב לזכור! למרוח את הקרם על העוגה שכהיא קרה לגמרי!

 

5. אפשר לקשט את העוגה כרצונכם.

לקשט עם סוכריות צבעוניות, גומי מרשמלו ועוד..

 

 

אם אתם מכירים עוד מתכונים רשמו לי בתגובות ואני יוסיף בכיף =]

נכתב על ידי שרוני - מנהלת בננה , 2/7/2008 01:45  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



8,643
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לשרוני - מנהלת בננה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על שרוני - מנהלת בננה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)