לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מוסיקה קוונטית


"פיסיקה זה כמו סקס. בוודאי, זה יכול להניב כמה תוצאות מעשיות, אבל זאת לא הסיבה שאנו עושים את זה." –ריצ'רד פיינמן • "המוסיקה היא התגלות נעלה יותר מאשר כל החוכמה והפילוסופיה." –לודוויג ואן בטהובן

כינוי: 

בן: 37

MSN: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

4/2006

There's so many people who can talk and talk and talk and just say nothing, Or nearly nothing


  אם הבנתי נכון, היו לא מעט פריצות לבלוגים בזמן האחרון, ולכן החליט יריב חבוט מטעמי בטחון להוריד את האופציה של "זכור אותי" בהתחברות. אבל אצלי, מסיבה לא ברורה, המערכת כנראה עדיין זוכרת אותי, כי למרות שאין לי את כפתור "כניסה לבלוג" בדף הראשי, כשאני כבר בדף הבלוג [אני מתכוון לבלוג עצמו, הדף שכולכם רואים, לא מסך העריכה], יש לי גישה לעריכה וכו'. מוזר.


[תראו, קו מפריד ממש קצר]


  יכול להיות שלא שסמתם לב, אבל עשיתי כמה שינויים ברשימות שלי-מחקתי את כל מה שהיה ברשימה של המוסיקה, כי זה לא עדכני, ובמקום זה קישרתי למקור העיקרי שלי למוסיקה כיום-88FM.

  חוץ מזה, מחקתי את הרשימה של האנשים, כי אני גם ככה כברל א כל כך מדבר עלך האנשים שהיו בה. אז אם עכשיו אני אזכיר שמות ולא יהיה לכם מושג על מי אני מדבר-ובכן, חבל.

  ועוד דבר שאני מאמין שלא זכה להתיחסות מספיקה-ברשימה של הציטוטים יש עכשיו ציטוט של מתי כספי שההורים שלי הביאו מהופעה שלו. אתם מתבקשים לקרוא אותו. עכשיו.


[תראו, קו מפריד אפילו יותר קצר]


   זה די מדהים נפח הפוסט שהצלחתי למלא עד עכשיו, להתחשב בעובדה שכמעט לא אמרתי כלום. אז הנה כמה דברים שאכן שווים התיחסות. פסח, למשל.

  בדומה לשנה שעברה, גם השנה היה סדר מצומצם למדי. עכשיו, שמתי לב שבתאור הנושא החם הנוכחי יש שאלה "ליל הסדר הסתיים עבורכם בחד גדיא או שהיה לו המשך". אני מוצא זאת שאלה מטופשת להחריד, שהרי בכלל לא הגענו לחד גדיא. כמו כל מי ששכל בקודקודו, אצלנו במשפחה עוצרים ב"שולחן עורך" [אחרי שדילגנו על אי אלו חלקים בדרך] וזונחים את ההגדה עד לשנה הבאה.

  ואם כבר מדברים על שולחן עורך- תרומתה של אימי לארוחת החג הייתה עוגה עתירת קרמים וקלוריות, שהכנתה נמשכה יום שלם, ובמקרה יצאה אפילו כשרה לפסח-ע"פ ההגדרה, כדי שמאפה יחשב כשר לפסח צריכות לעבור פחות משבע דקות מרגע שהקמח עורבב עם החומרים האחרים, ועד הרגע שהוא נכנס לתנור [לכל מי שחושב שכדי שמשהו יהיה כשר לפסח צריך שלא יהיה בו קמח, הנה שאלה למחשבה: ממה עושים מצות? (ולא, התשובה היא לא קרטון. וגם לא דם של ילדים נוצרים. בכל אופן לא רק)]. אנחנו הכנסנו את הבסיס האפוי של העוגה לתנור אחרי 6:58. מדדתי.


[תראו, קו מפריד עבה]


  אחרי הסדר נשארתי בבית דודיי למשך היום הבא, בשביל שלמשפחתי יהיה מספיק מקום במכונית כדי להחזיר את סבתי הביתה. את אותו היום העברתי בעשית לא כלום מרוכז, למעט קצת עבודה על מאתיים ומשהו התרגילים במתמטיקה שניתנו לנו כהכנה לבגרות [006].

  היום, לעומת זאת, נסעתי עם דודתי לפיקניק המשפחתי שכבר סיפרתי עליו בשנה שעברה. היה חביב למדי. כמו שציינתי כבר, קיבלתי מדוד שלי רשימה של שירים שהייתי אמור לנגן באותו פיקניק, לטובת השירה בציבור. אז ניגנתי. וגם כמה שירים שלא היו ברשימה שהוא שלח לי, למשל "ערב כחול עמוק" ו"קום והתהלך בארץ". מה שכן, בסופו של דבר אני ואותו דוד הינו היחידים שניגנו.


[תראו, קוביה מפרידה]


  חוץ מזה, היה לי השבוע מבחן במתמטיקה [כן, בחופש. זה היה השלמה של המבחן שלא עשיתי בזמן שעשיתי את מבחן הסימסטר בטכניון. לשאר הכתלה שלי היה מועד ב' למבחן בפיסיקה. אני לא הייתי צריך מועד ב'] שסיימתי במהירות כזו שלא היה לי נעים לצאת מהכיתה אחרי כל כך מעט זמן, אז פתרתי עוד שאלת בחירה רק כדי למשוך עוד זמן. לא הגשתי אותה בסוף.

  ביום שלמחרת היה ריכוז במתמטיקה, שבו סיימנו בעקרון את החומר לקראת הבגרות [אם אני לא טועה]. הבגרות הלוכת להיות כל כך קלה. אני לא מבין איך יכולים להיות אנשים שהולכים לשלוש יחידות, ועוד מתקשים שם. ולא, זה לא בקטע של לעג, אני באמת לא מבין.


היו שלום.


מסתבר שלמרות שיש לי גישה למסך העריכה, ואני יכול לשנות רשימות וכו, זה לא מספיק טוב כדי לפרסם פוסט חדש. כמאת ואיבדתי את הפוסט הזה בגלל זה. תודה לאל [או ליריב חבוט, זה יותר סביר] על מערכת שחזור הפוסטים.

נכתב על ידי , 14/4/2006 21:37  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Mabu ב-20/4/2006 20:27



8,777
הבלוג משוייך לקטגוריות: צבא , 18 עד 21 , אהבה למוזיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאלון נחשוני אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אלון נחשוני ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)