באלה הידיים באלה הידיים עוד לא סרגתי די, לא תפרתי די, עוד לא גזרתי, הדבקתי, מתחתי, רקמתי, בישלתי, חשבתי, כתבתי, אמרתי, חיברתי, בניתי, הקמתי, מצאתי די.
ואם לא אם לא עכשיו, אימתי ?
|
כינוי:
מין: נקבה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
אוגוסט 2008
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | | |
| 8/2008
בטיפול עוד כשהתחלתי להציץ בבלוגים ובפורומים ולהשקיף מהצד, אני חושבת שמה שהכי משך אותי היה המחברות המטופלות. בתור המופרעת-חולת-כלי-כתיבה-וציוד-משרדי שאני, ובתור כזו שיש לה המוני-מחברות-יפות-שאין-לה-מה-לעשות-איתם-כי-הכל-קורה-היום-במחשב, הז'אנר המטופל משך אותי מאוד. לכן, היה לי ברור שאחרי שיעור ההיכרות שלי אצל פרפרים בנושא הכרטיסים, הדבר הבא שאבקש ללמוד יהיה מחברות מטופלות, והנה - השבוע הצלחתי להשלים סוף סוף את זו שהתחלתי עם הפרפרית לפני כחודש, ועוד אחת שעשיתי ככה מהיום למחר, כמתנה מיידית לחברה שהביא לי צעצועי סקראפ מאמריקה (וליתר דיוק תבניות קאטלבאג למכשיר שעדיין אין לי, כי בארטא הוא יגיע רק עוד חודש).
אז הראשונה שהתחלתי לפני חודש - נמסרה הבוקר לאמיר, חבר טוב שמתחיל מחר תואר שני, וגרמה לו להתרגשות עצומה (אבל אמיר הוא כזה, מאוד מחובר לרגשות שלו :-) )
ככה מלפנים (שאותו עשיתי עם פרפרים, לכן הוא מודבק יפה ומדוגם, פרט לינשוף שאותו הוספתי אחר כך) :

כשיצאתי מפרפרים בידיעה שאת הצד האחורי אני עושה לבד, לקחתי ממנה בעיקר דפים כחולים. בסופו של דבר זה יצא קצת בעסה, כי הם לא מאוד מתאימים לירוק שמציץ מהספירלה, אבל מילא. עדיין יצא נחמד (ומלא טלאים, כי היו לי מיליון טעויות, אבל מילא. מי שלא עושה לא טועה, ככה אני מנחמת את עצמי...)

ולכל העניינים האלה למעלה צורף כרטיס ינשופי :-)

עד כאן המחברת של אמיר. המחברת השניה היתה למיכאל שחזר מלאס וגאס. היו לי מלא בלאגנים עם ההזמנה שניסיתי לעשות דרכו, בעיקר כי כל הציוד שהזמנתי לקח לו המון זמן לצאת בכלל מהמחסנים של החנות האונליינית, וכל הזמן הייתי עם האצבע על הדופק וראיתי איך מיכאל חוזר לארץ והציוד שלי נשאר שם (וזה מילא, אבל שיחזור בידיים ריקות ??) ואז שלושה ימים לפני שעזב התעצבנתי, התיישבתי על אמאזון שזכרתי שיש להם אופציית שליחה מהיום למחר, וחיפשתי את כל מה שקשור בסקראפ שיכול להגיע למלון תוך 24 שעות. בסופו של דבר יצאו לי בעיקר תבניות קאטלבאג, וזה מאוד משמח, למרות שעוד אין לי קאטלבאג, אז כרגע התבניות אוספות אבק ומחכות שזו מארטא תודיע לי שהקאטל נמצא. אבל למיכאל הייתי חייבת לומר תודה איכשהו, לא ? זה המלפנים :

וזה מאחור. לשמחתי, חותמת הטוסיק של החתול הופכת שימושית מרגע לרגע, ולחשוב שקניתי אותה כקוריוז במחשבה שבטח לא יהיה לי מה לעשות איתה, אבל מצד שני - לא יכולתי להתעלם... ;-)

ועד כאן פרק ה"בטיפול" הראשון שלי. (וכן, אם חושבים על זה, גם לי לא יזיק איזה מרשם לכדורים...)
ליאת AKA mogit
| |
|