האמת שזהו פוסט מסכם על כל הגברים בחיי עד הנק' בה אני נמצאת היום.
האמת שהבחור הראשון שהיה ממש רציני לגביי היה עומר . זה היה בכיתה ט'.. או בעצם י'?לא עקרוני.נפגשנו במסיבה של חברה <ככה אני מכירה את כולם אה?>התחלנו לדבר..מפה לשם הוא השיג את האיסיקיו שלי והתחלנו לדבר.כל יום בקביעות..הוא כבר התחיל לזבל לי בשכל שיש לו רגשות אליי ושהוא מתחיל להתאהב בי.הוא כל הזמן היה מחמיא ומתחנף-שנאתי את זה .גם את זהשהוא טען שהוא מרגיש אליי דברים לא הכי אהבתי..איך אתה יכול להגיד דבר כזה על סמך שיחות טלפון או שיחות באיסיקיו?!הוא כל הזמן ציפה שאני אחזיר לו רגש..רבים לפניך ניסו-לא עובד!אני אבן..היחיד שהצליח לחצוב באבן הזו היה ג'.
כל הזמן ניסיתי להרחיק אותו ממני..זה לא הכי הלך.לאחר קצת לחצים הסכמתי שנצא..סתם "כידידים".הוא כמובן פירש את זה כמחוייבות.אחרי היציאה שהייתה די מהנה..המשכתי לצאת עם בנים אחרים..דור בניהם.הוא נורא נפגע מהעניין ודי התרחקנו.רק אחר כך התברר לי שדור שרק נראה מושך להפליא הוא זיין קטן שמעשן גראס..אז ויתרתי.
עומר שכבר מצא לו מישהי חדשה <די כונפה אני חייבת לציין> להחניף לה ,פגש אותי שוב באיזה מפגש חברתי..שם הכרתי את עידו שמאוד מצא חן בעיניי בניגוד לעומר.אח"כ הסתבר לי שרציתי לא אחר מחברו הכי טוב של עומר-כן כן הלוא זה עידו.והגרוע מכל-הוא שלח את עידו שידבר איתי שנחזור להיות בקשר..מסתבר שהיינו באחד כזה-טוב לדעת.
אני התחמקתי..זה מה שאני עושה.והתחלתי לחזר נמרצות אחרי עידו..שהיה הבחור הראשון שאי פעם יזמתי איתו משהו.הצעתי לילד הביישן ובתול השפתיים הזה לצאת..הוא כמובן רצה להביא את כל החברים שלו-טיפש!!לאחר הסברים חוזרים ונשנים על כך שאני מעדיפה שנהיה רק שנינו < קשה הבנה כבר ציינתי?!>הוא הסכים.אך משום מה המשכנו לדחות את זה עד אין קץ.אני התייאשתי מהבורות של הילד הזה אז המשכתי הלאה לד'.שאותו אתם בטח זוכרים-הקרציה הנמרחת שהיה חבר שלי..מה חשבתי לעצמי?
יומיים אחרי שנגמר העניין עם ד'..הכרתי את מתן.. יותר נכון מתן הכיר אותי.. חברות מטומטמות שלי ניסו לשדך..הוא היה מתקשר 9 פעמים ביום..ולא אני לא מגזימה.. כשאני כבר חצי ישנה הוא היה מחזיק אותי בטלפון..הוא נשמע די טיפש..לא אינטילגנט במיוחד..אך הוא שיגע אותי שנצא אז בשביל לנער אותו מעליי הסכמתי..כשרואים אופציה פתוחה לשבור לב,לא מנצלים?כל המין הנשי באשר הוא יסכים איתי,לא?אז יצא..כולה לגלידה..שעה אחת.. והוא כבר החליט שהוא מאוהב בי..יש לציין שהבחור היה מכוער <הוא כבר עבר את דרגת כונף!> שהתקשר מיד אחרי פגישתינו להגיד לי שהוא יפתח עוד איסיקיו בשביל שהוא יוכל לשלוח לי הודעות כה-20 הודעות שהוקצו לו יגמרו..מטורף!! מיד הבנתי שעליי להבהיר לבחור שאין לי שום כוונה להיות איתו..הוא כמובן טען שאני הרסתי לו את החיים וכד'..כולה שבוע וחצי אנחנו מכירים בנאדם!!
לאחר שבערך כל יום הוא היה מתקשר להגיד לי כמה םגעתי בו הוא הניח לי-יתברך שמו!
לאחר תק' די ארוכה של יובש-הכרתי את אורי..שפגשתי בעקבות חבר של ח'.שרצה רק לדפוק ולזרוק אבל משום מה לא הייתי בעניין.בזכות ר' גם הכרתי את הראל-דוגמן מאוד מאוד מושך שבמשך די הרבה זמן חלמתי עליו..אבל אין טעם לנסות-דוגמן..אני..לא הולך ביחד!!
אבל בל"ג בעומר בדיוק לפני שנה..כולנו החלטנו לשחק משחק קטן הידוע לשמצה-אמת או חובה.במהלכו הוא רק עבורי ריקוד אירוטי.ומשימה השנייה שלו הייתה לבחור בחורה אחת שאיתה הוא יתנק כחלק מהמשימה שלו-ומסיבה לא ברורה לי עד היום הוא בחר בי..זו הייתה אכן הנשיקה הכי טובה שהייתה לי אי פעם..כמובן שעם ג' זה היה אחר כי היה לי המון רגש כלפיו.אבל זו הייתה נשיקה עדינה..מעולה כזו-בדיוק כמו שאני אוהבת. אבל משום מה אחרי הנשיקה איתו זה עבר לי..הוא כבר ממש לא משך אותי-כי השגתי את הבלתי מושג.
משם כמובן היה את כל עניין ג' ואז את ו' ואז ל'..
עד לנק' בה אני נמצאת היום..לבד..שלזה אני אקדיש פוסט שלם בפעם הבאה..