כמה כיף לשמוע את טיפות הגשם על החלון בשיא העוצמה, לשבת בבית מתחת לפוך עם המחשב נייד ולכתוב פה. פשוט תענוג אחד שלם!
אז עברתי שבועיים בבסיס בגלל המבצע הנחמד הזה שלא כל כך הגיע לסיומו, ובהחלט הגיע הזמן לאיזה פוסט טעים וחמים!
עדיין לא כתבתי את כולו, אני עדיין חושבת על רעיונות, ומקווה שזה יגיע לי בקרוב (היום בערב..או שאולי מחר בבוקר?)
רציתי להודות באמת לכל הבנות שנכנסות וקוראות את כל הפוסטים, בזכותכן אני מגיעה לפעילים (גם כשאני לא מצליחה לעדכן בגלל הצבא) ועל התגובות שמחממות את הלב, באמת תודה רבה לכולכן (:
אז..מה תרצו לפוסט הקרוב?
אם יש משהו מיוחד שאתן מעוניינות בו, צריכות, אני אשמח מאוד לתגובות ולבקשות!!
לבנתיים, קחו טעימה קטנה מפוסט החורף שאני רוצה להכין לכן לכבוד הסופ"ש הגשום והנפלא הזה!
מתכון לשוקו חם ומתוק עם קצפת
לשוקו: כוס שוקולדצ'יפס מריר
רבע כוס סוכר
כף מלח
9 כוסות חלב תנובה
כוס מים
2 כפיות תמצית וניל
חצי מיכל שמנת מתוקה של השף הלבן
לעיטור:חצי כוס שוקולדצ'יפס מריר
10 מקלות קינמון
1 וחצי מיכלי שמנת מתוקה של השף הלבן
2 וחצי מיכלי מוס שוקולדה של קרלו
אופן הכנה:
* בלילה שלפני ההגשה לערבב את מיכלי המוס שוקולדה של קרלו עם חצי כוס שוקולדצ'יפס להכניס לתבנית לעטוף בניילון ולשים בהקפאה למשך הלילה.
* בזמן שלפני ההגשה מקציפים מיכל וחצי שמנת מתוקה של השף הלבן עד שכשמרימים את המקצף הקצפת עולה יחד איתו עוטפים בניילון ושמים במקרר.
*כעת מגיע שלב הכנת השוקו, בסיר קטן שמים את החלב עם המים ומוסיפים את השוקולדצ'יפס תוך כדי ערבוב מתמיד. לאט לאט מוסיפים פנימה גם את הסוכר והמלח מגבירים את האש ומערבבים היטב עד סף רתיחה (אסור להגיע לרתיחה!!) מוסיפים את תמצית הוניל וחצי מיכל שמנת מתוקה, מערבבים היטב ומכבים את האש
*מוזגים את השוקו לכ-10 כוסות אותן שמים על צלחות קטנות מעטרים כל כוס בתלולית מהקצפת המוכנה במקרר ותוקעים בכל כוס מקל קינמון
*לפני שמגישים מוציאים מהמקפיא את הקרלו שכבר הפך לגלידה עם חתיכות שוקולד, שמים בכל צלחת כדור גלידת קרלו ומגישים
בתיאבון!!!!