ככל שהימים עובדים הארוחות שלי נראות טוב יותר.
יש לי מגוון רחב יותר של מצרכים ומוצרי בסיס, והרעיונות רבים ומגוונים.
השבוע החלטתי שבשישי בערב אעשה ערב בסגנון מקסיקני משהו.
אז רכשתי מבעוד מועד טורטיות, בשר טחון, רוטב ברבקיו טעים וירקות.
התוצאה הייתה נפלאה.
הכל הוגש לשולחן, בסגנון "כל אחד מרכיב את המנה שלו בעצמו", הזמנתי שני חברים וחגגנו.
הם הביאו בירה(כן, הייניקן, אבל נסלח להם), מיץ מנגו שאני אוהבת ועוגיות לקינוח, ואני האכלתי אותם
[מלמעלה למטה בזיגזוג:טורטיות שחוממו מראש על המחבת החמה, סלט כרוב במיונז שאני הכנתי,סלט אבוקדו עם עגבניות ובצל, חסה קראנצ'ית גפרורי מלפפון ועגבנייה חתוכה דק יחסית, בשר טעים טעים כאילו בסגנון סלופי ג'ו]
כמובן שבשביל שאני אהנה מהסופ"ש הזה כמו שצריך, בלי שותפום בדירה, הגב התחתון שלי היה צריך להתפס.
ובגלל שאני כל כך קרובה הביתה, אני יכולה פשוט לקפוץ לאמא ולקחת איזה ג'ל/קרם/משחה לשחרור הגב הדואב, ולהמשיך ולחשוב על מתכונים נחמדים שאולי אוציא לפועל השבוע.
או שלא.
בינתיים אני אאלץ לעשות קצת שיעורים, ולחשוב על מתכון מעניין לשניצלים ברוטב תפוזים שאולי אכין..